23948sdkhjf

Introduserer rimeligere alternativ til egne originaldeler

TruckParts er lansert i store deler av Europa - Nå er Bertel O. Steen klare for å lansere i Norge.

Pressemelding fra Bertel O. Steen:

TruckParts er et rimeligere alternativ til originaldeler beregnet for eldre Mercedes-Benz lastebiler, og er et merkevarenavn fra Daimler.

Delene er testet og godkjent av Daimler, og kan benyttes på lastebilmodellene Axor, Actros og Atego produsert mellom 1996 til 2013.

TruckParts er lansert i store deler av Europa. Nå er Bertel O. Steen klare for å lansere dette tilbudet i Norge.

For prissensitive kunder

Når kjøretøyene blir eldre, endres også ofte forventningene. Innovative produkter, holdbarhet og det siste innen utviklingen, har en tendens til å bli mindre viktig. Prisen må passe til det tiltenkte formålet og den resterende bruksperioden. Her vil delene i TruckParts porteføljen være et godt alternativ, og et attraktivt tilbud for prissensitive kunder med eldre Mercedes-Benz lastebiler.

Delene som omfattes av TruckParts fordeler seg over tre kategorier: servicedeler, slitedeler og skadedeler. Delegarantien vil være den samme som for de originale delene.

For Bertel O. Steen vil TruckParts bidra til en økt konkurransekraft overfor kundene med noe eldre lastebiler, ikke bare for direkte delesalg, men potensielt også for verkstedtjenester, står det i pressemeldingen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.14