23948sdkhjf

FørsteMAN er levert

Nå begynner neste generasjon MAN TGX å innta norske veier. I går ble den første 580'en overlevert i Stavanger.

Det betydde tydeligvis mye for rogalendingen å få den første utgaven av ny MAN TGX. Allerede i oktober i fjor, signerte han på et blankt papirark og ba MAN-selgeren om å fylle inn resten når han visste mer om spesifikasjonene på bilen ingen enda hadde sett.

Spenstig, ja, men den godeste Jansen sparte nok litt penger på stuntet, med tanke på hva som skjedde med valutaen da koronaviruset la sin mørke skygge over verdensøkonomien.

Overleveringen skjedde i forbindelse med karavanedagene som nå har startet flere steder i landet. På Forus i Rogaland, var det jevnt sig av nysgjerrige da tungt.no var innom. Og opplevelsen av å sette seg bak rattet i denne lastebilen er vel verdt å få med seg. For dette er nye takter fra den tyske produsenten.

Salgssjef i region vest, Einar Sundland forteller om mange superlativer i tilbakemeldingene så langt. Organisasjonen han leder går derfor rundt med et gutteaktig smil, hele gjengen. Endelig kan MAN matche de beste på kjørekomfort og sjåførmiljø.

- Det lover bra, innrømmer han. - Nå må vi bare ut og få vist frem denne bilen. Alle gamle fordommer er borte. Nå leverer vi en komplett serie med biler, smiler han.

I ukene fremover vil MAN dukke opp hos forhandlerne rundt i landet. Det blir en jordnær og intim lansering denne gang. - Kanskje er det det folk vil ha, tenker Sundland.

Lars Gunnar Jansen ville ihvertfall ha - og han fikk. Nå venter vi spent på tilbakemeldingene hans etter noen uker på landeveien med ny TGX. Den historien kan du lese i TransportMagasinets utgave nummer 7.2020

Husk abonnement! Klikk her så får du det ordnet.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.25