23948sdkhjf

Ny Volvo-sjef slanker ledelsen

Karstein Ahlin tar tøffe grep fra start av

Det opplyser Volvo Norge følgende i en pressemelding i dag .

- Noe av det viktigste for oss nå er å rigge oss for framtiden, slik at vi møter de kravene kundene har til oss som organisasjon», sier Karstein Ahlin, som ble ansatt som administrerende direktør for Volvo Norge AS for knappe to måneder siden .

Den første endringen Ahlin gjør starter altså på toppen. Ledergruppen slankes fra åtte til seks, og skal være mer operativ og framoverlent.

- Vi ønsker å komme tettere på kundene for å sikre at vi tilbyr den beste løsningen for deres selskaper. Det handler ikke bare om å bygge riktig bil, men alt det som ligger rundt. Våre nye klasseledende og drivstoff-effektive biler kombinert med vårt landsomfattende forhandler- og servicenettverk, er en helt avgjørende faktor for bunnlinjen og driften til våre kunder. Her skal vi helt enkelt være best, er budskapet fra Volvo-sjefen.

Den nye ledergruppen (vi teller riktignok syv...)

  • Karstein Ahlin, administrerende direktør
  • Bjørn Inge Haugan, direktør salg, marked og kommunikasjon
  • Bjørn Sverre Erikstein, direktør servicemarked og retail
  • Getnet Shibru, direktør finans og business control
  • Kari Anne Granli, direktør HR
  • Viggo Noreng, salgsdirektør Renault Trucks
  • Bjørn Sverre Erikstein, fungerende direktør Volvo Truck Center

Stillingen som leder for Volvo Truck Center er ikke besatt og rekruttering vil bli igangsatt i løpet av kort tid. Inntil ny person er på plass, vil Bjørn Sverre Erikstein fungere som leder.

- Dette er en av flere endringer som kommer i tiden framover» sier Ahlin, som med det varsler at han ikke er ferdig med å bygge nye Volvo Norge.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062