23948sdkhjf

Ville ha bilen, men ikke boten...

Husker du kjempeboten for to uke siden? Nå har transportøren prøvd å stjele tilbake lastebilen uten å betale overlastgebyr.

TRANSPORTKRIM: Mandag 14. september ble det stoppet et vogntog i Spydeberg med 21,4 tonn overlast. Transportfirmaet fra Litauen ble ilagt 162.500 kroner i overlastgebyr.

Les hele saken i link under.

MEN. Det var ikke end of story gitt.

I går kunne Andre Johannessen i Statens vegvesen Utekontroll sør B fortelle følgende:

- Når et transportfirma fra utlandet får overlastgebyr, tar statens vegvesen beslag i kjøretøy fram til overlastgebyret er betalt. Det var montert hjullås, og med hjelp fra Politiet var nøklene til kjøretøyet beslaglagt, skriver Johannesen i en mail.

Han opplyser at Statens vegvesen hadde gjort en avtale med transportfirmaet om at de skulle komme tirsdag den 29.09.20 - altså i dag - for å betale overlastgebyret og hente kjøretøyet.

Nå viser det seg at transportfirmaet istedet bestemte seg for å prøve og stjele tilbake kjøretøyet og få det ut av landet istedenfor og betale gebyret!

Natt til søndag ca kl 00.30 hadde transportfirmaet kuttet av hjullåsen og begynt å kjøre lastebilen mot Ørje, en inspektør fra Statens vegvesen møtte lastebilen og bestemte seg for å følge etter å kontakte politiet, politiet fikk stanset lastebilen like før Ørje.

Kjøretøyet er nå blitt parkert og låst fast hos Staten vegvesen og transportfirmaet blir anmeldt for å ikke etterkomme pålegg fra Statens vegvesen.

Så får vi se om de kommer og betaler som de skal i dag, da.

-

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062