23948sdkhjf

Stor transportavtale til R. Andersen

Skal kjøre Sigdal-kjøkken til den store gullmedaljen - og skaper bonus med lokale arbeidsplasser.

NÆRINGSLIV:

I vakre Eggedal produseres det ganske store volumer kjøkken, om vi skal tro Bygdeposten, som er en av flere lokalaviser som nettopp har omtalt den nye og omfattende transportkontrakten som har gått til R. Andersen transport AS.

Til Bygdeposten forteller nemlig fabrikksjef Fredric Forsell på Sigdal Kjøkken at kontrakten omfatter daglig utkjøring av 12–13 fullastede biler med kjøkken.

Anders Bjørkesett, som sammen med Robert Nymoen skal styre kjøringen fra fabrikken, forteller at de også har inngått avtaler med lokale aktører til transporten.

Det handler om et sted mellom fem og syv lokale biler med lokale sjåfører. Slikt skaper god stemning i bygda også.

Jobben medfører likevel ganske betydelige investeringer i materiell for R. Andersen, som bla. har anskaffet 40 nye containere i denne sammenhengen. Avtalen har oppstart 1. april 2021.

– Det betyr mye for oss å ha fått avtalen med Sigdal Kjøkken og det er noe vi er stolte av, sier Roger Andersen, til Tungt.no.

Andersen har dessuten flere gode nyheter på lager:

- Ja, og det handler om Hallingfrakt, et av de andre selskapene i Andersen-gruppen. Fra 1. januar har dette selskapet fått kjøring for Schenker i hele Hallingdalen og Valdres.

R. Andersen transport AS på Kongsberg er del av Andersen-gruppen, som også består av Veitransport AS og Hallingfrakt. De tre selskapene er alle eid av Roger Andersen, og omsetter for samlet 280 millioner kroner (2019-tall). De to største selskapene ifølge regnskapene meget sunn økonomi, mens Hallingfrakt sliter litt i 2019-resultatet.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078