23948sdkhjf

Her er nye Renault Kangoo

Til våren kommer den i ny versjon med forbrenningsmotor og elmotor.

Både varebilen og 5-seteren lanseres i elektrisk versjon i tillegg til forbrenningsmotor.

Dagens Kangoo-model har vært på markedet siden 2008, men om du regner med Kangoo helt fra 1997 har Renault solgt 4 millioner av den. En konseptversjon av Kangoo ZE ble vist i april 2019 som hintet om helt ny, eller en heavy facelift.

Nå er den markedsklar og dette skriver Renault i pressemeldingen:

For å imøtekomme nye kundebehov avduker nå Renault nye Kangoo varebil, nye Kangoo 5-seter og den helt nye Express varebil. De nye bilene vil ha lanseringsstart i Europa fra våren 2021.

Nye Kangoo varebil skal være en innovativ varebil hovedsakelig rettet mot «flåte-kunder» og bedrifter som har en større bilportefølje.

Letter sidelasting

Renault introduserer en innovasjon med «Easy Side Access» på nye Kangoo varebil for å lette sidelasting. Ved å «fjerne» b-stolpen tilbyr nye Kangoo varebil markedets bredeste tilgang med hele 1.416 mm (dobbelt så stor som dagens versjon), står det i pressemeldingen.

Easy inside gallery

Det innvendige «takstativet» er en annen innovasjon som gjør at lange gjenstander kan transporteres høyt og dermed frigjøre gulvplass.

Nytt design

Fronten er fullstendig redesignet med en kromlinje mellom grillen og frontfanger. Det nye interiøret tilbyr et horisontalt dashbord med mange lagringsplasser. De nye, redesignede setene skal gi mer komfort og holdbarhet.

Nye assistenter

Nye Kangoo varebil har Renault EASY LINK multimediasystem og nye kjøreassistentsystemer, inkludert «Permanent Rear View», digitalt innvendig speil.

Det nylig godkjente systemet gir utmerket sikt bakover. Andre nye funksjoner inkluderer «Trailer swing assist», «brake stability control» og AEBS/ Advanced Emergency Active Braking.

Manuell og automat

Kangoo vil være tilgjengelig i to lengder og tilbys med manuell og automatisk girkasse, i diesel-, bensin- og senere i en elektrisk versjon (uavklart hvilke versjoner som tas til Norge) Nyttelast fra 3,3 til 3,9 m³ i standardversjonen og fra 4,2 til 4,9 m³ i den lange versjonen.

Ny billigversjon

Kangoo Express varebil blir beregnet på kunder som er opptatt av beste pris / nytte-forhold, som dekker deres behov. Den er utstyrt med forsterkede seter og Renault EASY LINK multimediasystem og er utstyrt med bl.a ryggeassistent, blindsonevarsling, parkeringshjelp og vidvinkelspeil.

Artikkelen er en del av vårt tema om Varebil pickup elbil.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.156