23948sdkhjf

Kjettinger for de store

Lilleseth Kjetting utvider «Easy On» produktporteføljen for anlegg og landbruk ytterligere med en Easy On 9mm Ubrodd kjetting i tett utførelse.

Easy On er blitt den ledende traktorkjettingen på det norske markedet. Easy On firkantkjetting har tidligere blitt levert i 5,7mm og 7mm med Ubrodd eller Flatbrodd gripeelement. Dette har raskt blitt en meget anerkjent kjetting på markedet.

Tydelig trend

– Etter hvert som traktorene blir større og går i anlegg- og skogsvirksomhet trengs kraftigere kjetting med lettkjettingens egenskaper. Derfor har Lilleseth utviklet Easy On i 9mm til større traktorer for de tyngste arbeidene, sier daglig leder i Lilleseth Kjetting Knut Lilleseth.

Han ser en tydelig trend: Kjettingene skal være lette og ha god kjørekomfort på stadig større og kraftigere traktorer.

Kundene trekker spesielt fram at kjettingen har en unik passform og ikke trenger kapping eller justering for å passe på hjulet.

– Easy On 9mm Ubrodd i tett utførelse er et resultat fra våre forhandlere og deres kunder, og med praktisk testing og gode tilbakemeldinger i hele løpet har vi fått på plass en ny modell, uttaler Stian Østerhaug, salgssjef hos Lilleseth Kjetting.

Anbefales

Petter Brennhovd er en av de første som kjørte Easy On Ubrodd kjettingene i 9mm. Han framhever spesielt gripeevnen og framkommeligheten.

– Easy On U-brodd 9mm med firkantpigg er allereie prøvd på både is og i fokksnø. Godkjent og anbefales på det sterkeste. Har vore mest fornøgd med Lilleseth gjennom alle år, og det har vorte ganske mange par etterkvart. Ubrodd 7mm på bakhjula for eit par år sidan vart ein nesten ny opplevelse i brøytekjetting, og endeleg kom den i 9mm også, som eg kan bruke framme. Ubrodd 9mm er definitivt betre enn skogskjetting å køyre på veg og brøyte med, sier Brennhovd.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.19