23948sdkhjf

Her er nye Cat 315

Pon Equipment har venta lenge på denne korthekken og forventningene er skrudd opp.

Cat 315 er en 17-tonns korthekk (med norsk oppsett) som importøren har ventet lenge på og har høye forventinger til, forteller Pon Equipment under torsdagens web-lansering.

Her loves det kundefordeler til sjåfør og eier med 15 prosent lavere drivstofforbruk og 10 prosent økning i motorkraft. Maskinen har fått større glassflater og servicepunktene nås fra bakkenivå. Høyden på høyre side er senket for bedre sikt.

Programmerbar

Mange av knappene kan programmeres og man kan lage 50 ulike brukerprofiler. Som eksempel kan man lage profiler til ulike oppgaver som grøfting hvor man legge inn hurtigtaster som passer. Om du skal kjøre mye vekt kan du legge inn hurtigtast til CPM-systemet. Det er Cats produksjonsmålingssystem som veier hver skuff for å hindre overlass og underlass.

Komfort

Førerhytta har bedre komfort og elektriske spaker med dertil lavere støynivå. Stolen har flere innstillingsmuligheter i tillegg til kjøling og varme i setet.

Assistenter

I tillegg til CPM har man I-Fence som kan sette begrensinger på høyde, dybde, sving og skuffestopp slik at man unngår å kjøre skuffa i hytta.

Maskinen har fire kameraer sørger for 360 -graders fugleperspektiv på skjermen.

Skjermen fungerer nå mer som et nettbrett hvor man kan sveipe og enkelt velge funksjoner og få oversikt. Norsk språk er et av mange alternativer.

Artikkelen er en del av vårt tema om Caterpillar på Tungt.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.141