23948sdkhjf

Wacker lanserer ny 4- og 5-tonner

To nye minigravere fra Wacker Neuson, ET42 og EZ50 utvider porteføljen.

Beltegraveren ET42 og korthekken EZ50 er begge Norges-aktuelle og kan bestilles fra fabrikk nå.

Etter nyttår

Maskinene på henholdsvis 4 og 5 tonn er ventet som demomaskiner til Norge etter nyttår, forklarer Stein Åbråten, key account i Wacker Neuson Norge.

Bedre hydraulikk

Hydraulikksystemet «Load Sensing Flow Sharing» skal sikre presis kontroll og effektiv ytelse ved at maskinen tilpasser seg lasten automatisk, og joystick-bevegelsen er alltid den samme for operatøren.

Sikkerhet

Det nye Active Working Signal (AWS) skal gi høyere sikkerhet for personer i arbeidsområde: Når gravemaskinen er klar til bruk, lyser en rød LED-stripe bak på maskinen. Dette betyr at alle personer på bygge- og anleggsplassen vet at gravemaskinen er i drift.

I hytta

Et ryggekamera med et 7-tommers display for enda mer sikkerhet i det daglige arbeidet, er også tilgjengelig som valgfritt tilleggsutstyr. Fra fabrikk kan man bestille maskinene med totalt 7 stk LED-lyskastere.

Med en jog-dial gjør du instillinger på det 3,5-tommers store displayet. For eksempel kan mengden hydraulikkolje som kreves for hvert enkelt redskap, lagres og registreres.

Dermed kan redskapene skiftes enkelt og praktisk, og mulige skader forårsaket av feil innstilte oljemengder kan forhindres.

En mobiltelefonholder med USB-ladefunksjon, en radio med håndfrisett og et kraftig klimaanlegg er ytterligere funksjoner som man kan sette pris på.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.687