23948sdkhjf

Steinexpo som planlagt i april

Den 11. steinexpo er fortsatt fast planlagt våren 2021 fra 14. til 17. april 2021.

For øyeblikket er det ingen som kan forutsi hvordan pandemisituasjonen vil utvikle seg til våren, men messearrangøren Geoplan GmbH er fortsatt optimistisk, står det i en pressemelding fra Steinexpo.

En av grunnene er at et antall utstillere (rundt 85%) som hadde registrert seg for den opprinnelige messedagen i slutten av august 2020, bekrefter sin deltakelse på de nye datoene 14.-17. april 2021.

Messa har tidligere samlet 50.000 besøkende i steinbruddet med 290 utstillere.

Nesten alle ledende selskaper skal være representert på steinexpo 2021, står det videre i meldingen. Lista med foreløpige utstillere kan du se her.

Basaltbruddet ligger i Homberg/Nieder-Ofleiden, nord for Frankfurt.

Forespørsler og nye registreringer mottas fortsatt disse ukene. Dette bekrefter indirekte at bergindustri og tilslagsprodusentene ser ut til å ha stabil etterspørsel. Dette øker også investeringsklimaet i bransjen.

Utendørs messe

En annen fordel med steinexpo er at det er en "friluftsmesse" i et romslig steinbrudd (180.000 kvadratmeter). Noen av de generelt gjeldende sikkerhetsforanstaltninger vil være enklere å implementere her enn det som er mulig i utstillingshaller.

Geoplan GmbH er i kontinuerlig koordinering med myndighetene for å implementere et hygienekonsept skreddersydd for friluftsmessen, avslutter pressemeldingen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.157