23948sdkhjf

Hun skal lede Norsk Saneringsservice

Hilde Knutsen er ansatt som ny daglig leder i Norsk Saneringsservice. Etter ni år i førersete overlater gründer Torbjørn Haugo plassen sin for å fokusere på prosjekt, marked og maskinparken i selskapet.

ARBEIDSLIV:

Hilde har i 17 år jobbet som prosjektleder i flere bransjer, de siste årene som Prosjektdirektør i NRC Group Norge sin anleggsdivisjon.

Etter lang fartstid som prosjektleder følte Hilde det var på tide med nye utfordringer og når denne muligheten bøy seg takket hun ja.

-Jeg er veldig glad for å ha fått tillitten og er ydmyk i å entre rollen, sier Hilde

-Fokuset fremover nå er å bli kjent med folka, virksomheten og prosjektene. Vi skal sammen fortsette å drive lønnsomme og gode prosjekter, og beholde den gode posisjonen vi har opparbeidet i markedet. Videre skal vi fortsette å utvikle folka våre og deres kompetanse. Jeg er spent og gleder meg til tiden fremover, avslutter Knutsen.

Fullt fokus på prosjekter, marked og maskinparken

Torbjørn Haugo grunnla Norsk Saneringsservice i 2012, og solgte det til NRC Group i 2018. Det er ingen tvil om at han har sterke følelser for selskapet.

-Mitt største fokus er alltid å gjøre det beste for NSS. Det har det alltid vært, og det vil det alltid være. Jeg har stor tro på Hilde som daglig leder, og ser frem til å jobbe tett med henne fremover, sier Haugo. Han forteller videre at han er ivrig på å ta tak i nye utfordringer innen prosjekter, marked og maskinparken.

-Vi skal ruste opp for fremtidens jobber og krav, og det krever god markedsforståelse og en tilpasset maskinpark. Å få et fullt fokus på dette ser jeg frem til, forteller Torbjørn.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Ford Ranger Raptor: 181 biler til ca. 1 million kroner pr stk
AM og TM: Nyeste blader er ute – les dem som e-magasin nå!
Advokat-tungvekter tar Myrvold-saken til Kommisjonen for gjenåpning av straffesaker
Consto: Skal bygge tørrdokk på 140x30 meter
Dette skriver Klomsæt i begjæringen om gjenopptakelse
Tung ladeangst dempes litt på mandag, stasjon åpner på kaia i Oslo
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141