23948sdkhjf

Blir Norges største på utleie til anlegg

Fem store utleieaktører blir til et nytt konsern.

Rental Group er et resultat av fem utleieaktører som går sammen og danner et nytt utleiekonsern. Konsernet består av spesialistselskaper med høy kompetanse og stort volum av tunge anleggsmaskiner, tårnkraner og spesialutstyr til tunnelarbeid. Rental Group har en samlet omsetning i Norge på over 1 milliard kroner og har vekstambisjoner i hele Norden.

Dette melder Hæhre Isachsen Gruppen som står sentralt i gruppen.

Selskapene som blir en del av Rental Group vil alle skifte navn og profil:

RG Machine, tidligere HI-Maskinutleie – RG Ekspert, tidligere Ekspert Maskinutleie – RG Crane, tidligere Craneway – RG Tunnel, tidligere Tunnel-Support – og RG Service, tidligere HI-Verksted.

Flere etterspør fleksible løsninger

Administrerende direktør i Rental Group, Lars Hæhre, opplever allerede stor interesse fra flere store aktører i bransjen.

– Nye kontraktsformer og økende kompleksitet i store anleggsprosjekter gjør at flere entreprenører etterspør fleksible løsninger for å optimalisere maskinkapasiteten i sine prosjekter. Det er også en tydelig trend at entreprenørene vil redusere kapitalbindingen i egen maskinpark, og i større grad velge prosjekter ut ifra risikoprofil og lønnsomhet, sier Lars Hæhre.

Rental Group vil med sine over 2000 anleggsmaskiner tilby komplette løsninger til anleggsbransjen, og har gjennom sine selskaper lang erfaring i bransjen. Med nærmere 100 egne servicemekanikere i tillegg til faste og mobile verkstedhaller er de ifølge Lars Hæhre godt rigget for å holde et høyt servicenivå. Han er klar på at Rental Group er en uavhengig partner som skal være i front på kompetanse og innovative løsninger.

– Drift og vedlikehold av maskiner og utstyr i denne størrelsen er et eget fag som krever kapasitet og høy kompetanse. Og når vi ser den raske utviklingen innenfor teknologi og hvilke krav som vil stilles til bærekraftige løsninger i bransjen fremover, så vil både evnen til å følge utviklingen og finansiell løfteevne være avgjørende for å være konkurransedyktige også mot flere av de internasjonale anleggsaktørene.

Rental Group ble lansert internt tidligere i uken og Lars Hæhre er stolt av de 170 medarbeiderne som alle bidrar til å løfte det nye konsernet gjennom godt samarbeid og kompetansedeling på tvers av selskapene. Han tror også at kundene vil oppleve merverdi gjennom et strømlinjeformet leveranseapparat, fleksible avtaler og stort volum og utvalg av maskiner og utstyr.

– Nå lanserer vi Rental Group i markedet, og for oss er dette en stor dag. Alle våre lokasjoner er omprofilert, ny nettside er lansert og vi er rigget for å levere fra dag en, avslutter Lars Hæhre.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.14