23948sdkhjf

Combilift-trucker blir helter i irsk barnebok

Mange norske barn kjenner truckfører Kurt fra både bøker, film og teater. I en ny irsk barnebok spiller forskjellige Combilift-trucker sentrale roller.

Den irske barnebokforfatteren Emer Conlon har hatt stor suksess med sin bokserie  «Vroom Town» der man blant annet blir kjent med lastebilfiguren «Vabis» (som selvfølgelig er en Scania) den søte varebilen «Daisy» og den tøffe «Bully Dozer».

Etter å ha inngått et samarbeid med den irske truckprodusenten Combilift har hun nå gitt ut boken «The Forklift trucks and their Secret Superpowers» der man blir kjent med både «Allie Aislemaster», fireveistrucken «Stretch» og flere andre figurer som baserer seg på Combilifts allsidige og brede produktprogram.

Også merkevarebygging for voksne

I en pressemelding fra Combilift, for øvrig er ganske så fornøyelig oversatt av Google Translate, opplyser Emer Conlon at hun kontaktet truckprodusenten for et års tid siden med tanke på å foreslå en ny, unik måte å kommunisere med eksisterende og potensielle kunder, samt å være involvert i utdannelsen til neste generasjon. I følge Emer var det viktig å oppnå en balanse mellom Combilift-merkevarebygging og å skape en historie med kjærlige karakterer som barn ville bli forelsket i.

Daglig leder Martin McVicar i Combilift sier det er veldig viktig for dem å være involvert i utdannelsen til neste generasjon, og viser til at selskapet allerede har en rekke programmer til dette, inkludert lærlingeplasser, turer osv. Med det nye CombiKids-initiativet vil de imidlertid knytte enda yngre barn til Combilift.

Overvinner vanskeligheter

CombiKids-boken er full av fart og spenning og fremhever å overvinne vanskeligheter, viktigheten av vennskap og at mobbing er uakseptabelt. Det er selvfølgelig helt unødvendig å påpeke at helten alltid er en Combilift-truck som redder dagen.

Boken selges for 10 euro på www.combi-kids.com og Combilift har forpliktet seg til å donere alle inntektene fra boksalget til den veldedige organisasjonen Make a Wish.

Kilde: Combilift

Artikkelen er en del av vårt tema om Truck i fokus.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.111