23948sdkhjf

Logistikkbygg i Lier får ny eier

Loe Utvikling har kjøpt et logistikkbygg på en ca. 20 mål stor tomt i Lier av Realkapital Investor.

Bygget har ca. 11.000 kvm med lager og 1.500 kvm kontorer og er leid ut til Asko frem til høsten 2022. Ifølge en pressemelding fra Loe Utvikling er eiendommen løpende oppgradert og fremstår som et svært allsidig og rikholdig lagerbygg. Bygget har 25 kjøreporter og store arealer for kjøl- og frys.

– Vi har i lengre tid vært på jakt etter en kombinasjonseiendom av en viss størrelse i Drammensområdet. Industrigata 1 er med sin beliggenhet i Lier således en perfekt eiendom, sier Christian Kulberg i Loe Utvikling.

Stor etterspørsel

Han legger til at det er stor etterspørsel etter gode og fleksible lager- og kombinasjonsarealer sentralt rundt Oslo og at de ser frem til å igangsette utleiearbeidet. Eiendommen har en stor grad av fleksibilitet og kan egne seg enten for én eller flere brukere.

Eiendommen har i dag en årlig leie på ca. 11 millioner kroner og ble kjøpt av Loe Utvikling for 187 millioner.

Loe Utvikling drives av Tomas J. Tenden og Christian Kulberg. Bak selskapet står Loe-gruppen som er Norges største produsent av betongvarer til bygg og anleggsbransjen.

Loe Utvikling er involvert i flere utviklingsprosjekter rundt Oslo. Dette omfatter blant annet et større transformasjonsområde i Jessheim samt et næringsområde på 100 mål ved E6 i Rygge. I tillegg jobber selskapet med eiendomsutvikling i Drøbak, Ski, Hokksund og Trondheim. Selskapet har de siste 13 årene gjennomført flere prosjekter i Oslo-området.

Opphav og kilder: Loe Utvikling

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094