23948sdkhjf

AutoStore vant to prestisjepriser i USA

De to ledende fagbladene Material Handling Product News (MHPN) og Supply & Demand Chain Executive (SDCE) har delt ut priser til det norske robotteknologiselskapet.

MHPN delte for sjette gang ut «Product of the Year Readers Choice Award» der leserne selv stemmer frem vinneren som hevder seg innen materialhåndtering, distribusjon og lagersystemer. AutoStore var nominert for de fleksible og effektive lagersystemene selskapet har levert til amerikanske dagligvarekjeder og etter at 2.000 lesere hadde avgitt sin stemme var det klart at AutoStore fra Nedre Vats gikk av med seieren.

Les også: Hvordan blir fremtidens logistikk seende ut?

Fremhever dagligvare

Administrerende direktør i AutoStore, Karl Johan Lier, er selvfølgelig svært fornøyd med å vinne de to prisene som ble delt ut onsdag ettermiddag.

– Vi er beæret over at disse to ledende magasinene anerkjenner vårt arbeid, men at det faktisk er våre egne kunder og lesere av magasinet som fremhever vårt arbeid på denne måten er selvfølgelig ekstra gjevt. Spesielt innen dagligvarehandelen har vi fått til utrolig mye spennende i det amerikanske markedet, og vi gleder oss til å introdusere den innsikten vi har fått også i andre markeder – blant annet det norske, sier Lier, som poengterer at AutoStore kan levere en fleksibilitet og en skalerbarhet som kan brukes gjennom hele den logistiske prosessen varehandelen består av – enten det er online, i en vanlig butikk eller på et varelager.

AutoStore har i flere år vært verdensledende på robotteknologi for lagervirksomhet. Når selskapet nå også satser på Micro Fulfillment, som først og fremst innebærer mindre varehus nærmere utsalgssted, ønsker Autostore å ta ytterligere del i den teknologiske og digitale utviklingen av varehandelen.

Bærekraftpris

SDCE delte ut Green Supply Chain Award for 13. gang, og prisen går til et selskap som implementerer bærekraft i sine strategier og forsyningskjede, og som hjelper kunder å gjøre det samme.

– Et av våre fremste fortrinn i AutoStore er at vi både øker lagringskapasiteten betraktelig for våre kunder, samtidig som vi gir besparelser i energiforbruket. Noen kunder ser 75 prosent reduksjon på strømregningene, mens andre driver AutoStore-systemet på solenergi. Vi er stolte over at SDCE lot valget falle på oss, sier Lier.

Kilde: AutoStore

Artikkelen er en del av vårt tema om Lager og logistikk.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11