23948sdkhjf

Nordr starter bygging av milliardprosjekt i Trondheim

På Øvre Steinaunet i Trondheim starter Nordr byggingen av et helt nytt nabolag med totalt 246 leiligheter og rekkehus.

Prosjektet blir et av Trondheims største miljøsertifiserte boligsporsjekter. 

- Det er flott å kunne være med å utvikle et helt nytt bærekraftig nabolag der byen møter marka, sier storbyansvarlig i Nordr i Trondheim, Anders Teodorsen. Siden lansering av første salgstrinn har interessen for boligene på Øvre Steinaunet vært meget god. Så langt er 35 av 52 leiligheter i den første blokken solgt. Neste salgstrinn med 56 leiligheter legger vi ut for salg allerede i januar, sier Teodorsen.

Øvre Steinaunet blir Nordrs første miljøsertifiserte boligprosjekt i Trondheim i henhold til BREEAM-standarden. BREEAM-sertifiseringen setter en rekke krav til ivaretakelse av miljøet i byggeprosessen fra biologisk mangfold til materialvalg og ikke minst funksjonen til byggene når de står ferdig. Øvre Steinaunet blir boliger som er bra for både miljø og kunden. 

- I tillegg til et høyt miljøfokus, vil Øvre Steinaunet også bli vårt første smarthusprosjekt i Trondheim. I samarbeid med Eton kommer vil til å legge til rette for at alle muligheter innenfor smarthusteknologien kan benyttes av de som skal bo her. Dette blir kort og godt et prosjekt der du kan leve gjennom alle livets faser, avslutter Teodorsen.

Det er Veidekke som har fått byggeoppdraget på første byggetrinn og de første leilighetene skal overleveres sommeren 2022. 

Opphav og kilder: Nordr

KLIKK for alle artikler i Bygg bedre billigere.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079