23948sdkhjf

Bygger'n og Smith Stål tar grep om e-handel

E.A. Smith, som blant annet driver Bygger’n-kjeden og Smith Stål, har inngått en omfattende avtale med Columbus om utvikling og leveranse av nye e-handelsløsninger for både B2B og B2C.

 

– Vi har sett på mange forskjellige løsninger og utfordret konsulentmiljøet på hvordan vi kan fremtidssikre vår virksomhet. Til slutt falt vi for Columbus og deres arkitektur basert på Commercetools og Censhare PIM. Fleksibiliteten og mulighetene for integrasjoner med vårt etter hvert omfattende univers av programvare var helt avgjørende, sier Arne Reinertsen, adm. direktør i E.A. Smith. – At Columbus innehar kompetanse på dette og samtidig forstår vår ERP-løsning Infor M3 gjør dem til en ideell partner for både Bygger’n og Smith Stål når markedsledende e-handelsteknologi skal utvikles. Det er en stund siden vi bestemte oss for Commercetools og at løsningen nettopp er definert som en bransjeleder gir oss en bekreftelse på at vi er på rett spor, fortsetter han.

Først i Norge med Commercetools-plattformen

– I E.A. Smith møter vi en tydelig og ambisiøs partner, som også utfordrer og utvikler vår kompetanse. Det er spennende å jobbe med en teknologisk innfødt ledergruppe som vet hva de vil og forstår hvor viktig god UX er. Vi har derfor stor tro på at vi kan løfte deres konsepter inn i fremtiden med våre løsninger og kompetanse, sier Erling Schjetne, daglig leder i Columbus Norge.

Med sine 200 netthandelseksperter, satser Columbus tungt på å være den ledende leverandøren av framtidens skyplattform for netthandel og Schjetne sier de er stolt av å være først i Norge med deres satsing på den banebrytende Commercetools-plattformen.

Om EA Smith og Columbus

E.A. Smith AS (EAS) er en av landets ledende aktører innen salg av byggevarer, byggesystemer, trelast, stål og armering gjennom Bygger’n-kjeden, Smith Stål, LSE og HIBA HUS. EAS ble etablert i Trondheim i 1869, og har i dag vokst til 60 lokasjoner i hele Norge. EAS drives av over 800 dyktige og engasjerte medarbeidere som omsetter for om lag 3,3 milliarder.

Columbus er et internasjonalt IT-konsulentselskap innen Cloud ERP, Netthandel, CRM og BI Selskapet er notert på Nasdaq Nordic København og har i dag ca. 2000 ansatte i mer enn 15 land og omsetter for ca. 2,7 milliarder kroner. I Norge består selskapet av ca. 150 ansatte og omsetter for ca. 300 millioner kroner.

Opphav og kilder: Columbus

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078