23948sdkhjf

Nye dumpermodeller fra Wacker Neuson

MATERIALTRANSPORT I TERRENG

Når man skal transportere materiale i ulendt terreng, er dumpere gode hjelpere på alle anleggsplasser. Wacker Neuson har hjuldumpere fra ett til ti tonns nyttelast. Porteføljen suppleres nå med den nye modellen DW40.

- Sikkerheten er alltid viktig med hos dumpere, og særlig for kunder i utleiebransjen” forklarer Stefan Bogner, talsmann for Wacker Neuson Linz GmbH.

- Med vår nye 4-tonns dumper DW40 oppfyller vi alle gjeldende normer og tilbyr også kundene våre ekstra sikkerhet, komfort og ytelse.

Maskinen er utstyrt med hydrostatisk allhjulsdrift, slik at det ikke er nødvendig å skifte gir. Dermed kan føreren konsentrere seg helt om arbeidet. Gjennomgående konstant trekkraft fra null til maksimalhastighet på 25 km/h, samt hydrostatisk bremsevirkning.

Motorteknologien holder utslippstandard V. Automatisk ECO-modus betyr minimalt forbruk ved optimal kraftutnyttelser.

For å hindre at maskinen ruller vekk i skråningen, er DW40 standardutstyrt med en akkumulator-parkeringsbrems så snart motoren slås av. Auto-stopp-funksjon slår også maskinen av når den ikke er i bruk.

Førerhytten har bl.a. klimaanlegg og varme, LED-arbeidslys, samt radio med håndfrianlegg. Dumperen er enkel å vedlikeholde siden servicepunktene er tilgjengelig fra bakken. 

Kilde: Pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078