23948sdkhjf

Lanserer modulær snøplog for «svart vei»

Mählers presenterer DPM, DiagonalPlog Modul. Det er en helt nyutviklet konstruksjon med fleksible skjærholdere i polyuretan, som kan fås i ulike hardheter og som enkelt byttes ut for å passe til underlaget som skal brøytes, skriver produsenten i en pressemelding.

Et nyutviklet parallellogram gjør at plogen følger underlaget svært godt, og kombinert med fleksible skjærholdere og individuelt opphengte slapsskjærkassetter klarer DPM å brøyte rent også på ujevne veier. DPM har en svingfunksjon på +/– 40 grader og kan også utstyres med en sideforskyvningsfunksjon på +/– 400 mm i hver retning. Føreren kan da øke plogbredden ved å skyve ut frontplogen slik at den flukter med sideplogen.

– Jeg kan også tenke meg at sideforskyvningen vil falle i smak hos de som må kjøre rundt hindringer som rabatter og lignende, sier Frida Östman som kjører for Fjällsjö Åkeri AB og som er en av Mählers flittigste testpiloter.

DPM fås i tre bredder, 3700, 4000 og 4300 mm, og modulkonstruksjonen betyr at kunden kan få en diagonalplog med mantel i metall eller plast, eller at den bygges som en såkalt kombinasjonsplog som kaster snøen like godt til høyre som til venstre.

Egenskaper DPM:

+ Spesifikt designet for å være «svartveiplog»

+ Utløsende og individuelt opphengte skjærholdere for høyeste sikkerhet

+ Fleksible polyuretanskjærholdere følger veibanen og gir stille og rolig drift

+ Mulighet til å bytte mellom ulike hardheter på skjærholderne

+ Integrerte slapsskjær gir rent resultat (svart vei)

+ Vridning ± 40°

+ Forenklet vedlikehold

+ Skjærholdere svært enkle å skifte ut

+ Få smørepunkter forenkler vedlikeholdet

+ Ingen smørepunkter under plogen

 

Tilbehør:

Hjul eller slitesko

Sideforskyvning ± 400mm

Opphav og kilder: Mählers

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094