23948sdkhjf

Dagens anbud: Etablere og drifte døgnhvileplass på E39

DØGNHVILEPLASS PÅ E39:

Det er Nye Veier som ønsker å inngå kontrakt med en operatør som kan etablere og drifte døgnhvileplass og veiserviceanlegg for tungtransport og veifarende på Lohnelier, langs E39 mellom Kristiansand og Mandal.

Det har allerde vært individuelle møter med "markedet", og i anbudsdokumentene kan vi blant annet lese innspill fra Cirkel K:

Circle K kommenterer at samlokalisering av døgnhvileplassen og veiserviceanlegget i utgangspunktet er å foretrekke. Slik det er regulert, er det ikke optimalt at en lokalvei deler området for døgnhvileplassen fra området for veiserviceanlegget.

Circle K kommenterer også  at det ville vært positivt om regulert kontrollplass lå i umiddelbar tilknytning til døgnhvileplassen. Nye Veier kommenterer at ansvaret for etablering og drift av kontrollplassen ligger hos Statens vegvesen, og holdes utenfor denne aktuelle konkurransen. 

Anbudsfrist for denne relativt store konsesjonskontrakten er 1. mars, og Nye Veier har i sin tidsplan anslått kontraktssignering 22. april.

Du kan lese mer i KONKURRANSEGRUNNLAGET HER hos Nye Veier,

Denne delen av E39 bygges fra Fidjane vest for Kristiansand sentrum til Døle bru lengst øst i Lindesnes kommune i Agder. Veistrekningen er 19 kilometer og bygges som firefelts motorvei med fartsgrense 110 km/t. Strekningen skal åpnes i 2022.

Opphav og kilder: Mercell anbud

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094