23948sdkhjf

Leverer tiltrotatorer til verdens største edderkoppgraver

Engcon leverer tiltrotatorer til verdens største edderkoppgraver – Euromach R145 kan nå utføre alle tenkelige oppgaver fra ett og samme sted ved klatring i bratt terreng.

Med sine 17 tonn og en råsterk motor på 255 hk kan Euromach R145 titulere seg som verdens største edderkoppgraver. For å gjøre den enda mer effektiv, utstyres den nå med tiltrotator fra Engcon.

– Utrolig gøy at vi får levere tiltrotatoren vår til verdens største edderkoppgraver, sier Peter Högberg, selger hos Engcon International.

Italienske Euromach produserer edderkoppgravere fra 1,5 til 17 tonn, og de er spesiallaget for å kunne klatre i bratt terreng der tradisjonelle hjul- og beltegravere ikke kommer frem. Samarbeidet med Euromach har funnet sted via Engcons italienske forhandler Spektra.

– Jeg og Spektras selger Antonio Stucci har sammen spesifisert en EC219-tiltrotator som passer maskinen perfekt, sier Peter Högberg.

Mange smarte funksjoner

Euromach R145, også kalt Big Foot, har fire hydrauliske og hjulutstyrte «ben» som, uavhengig av hverandre, trekkes inn og ut både i bredden og lengden. Dette gir en arbeidsbredde på 2430 – 4740 mm, og lengden kan variere fra 5900 til 6700 mm. Dette gjør Big Foot til en smidig klatrer som, til tross for vekten, kan komme til der de fleste andre kjøretøy må gi opp.

Når Big Foot ikke står stille på hjulene, kan den felle ut ekstra klør, noe som gjør at maskinen kan «klore» seg fast i hellingene. Når man har posisjonert seg med maskinen, f.eks. dypt nede i en kløft, er det sjelden mulig å forflytte maskinen, og da kommer tiltrotatoren til sin rett. Tiltrotatoren fungerer som maskinens håndledd, og det gjør at Big Foot enkelt kan rotere den til ønsket posisjon.

– Ja, det er akkurat hva Euromach tenker, og med tiltrotatoren kan føreren utføre alle tenkelige oppgaver fra en og samme posisjon, noe som gjør verdens største edderkoppgraver enda mer effektiv og fleksibel, sier Peter Högberg.

Opphav og kilder: Engcon

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063