23948sdkhjf

Tippbilsjåfør Annette Eikeland fra Eikelandsosen

“Utrolig kjekke og snille yrkessjåfører”

  • Sjåfør: Annette Eikeland
  • Bosted: Eikelandsosen
  • Kjører: Bergen
  • Bil: Volvo fh 540 tippsemi
  • Annette har kjørt lastebil siden mars 2020, og kjører i dag for Rivenes AS.
  • Instagram: @annetteikeland

"Den som har inspirert meg til å bli yrkessjåfør er pappa. Gjennom oppveksten var jeg med han mye på jobb. Hvis jeg har fri og muligheten hender det at jeg blir med han nå også. Jeg fikk være med på mye spennende, og det var utrolig kjekt. Jeg har alltid likt å være med på bilturer, eller at jeg kjøre selv.

Det som er viktig for meg i hverdagen er å få utfordringer som gjør at jeg får mestringsfølelse som «at dette får jeg til».

Jeg synes det er ekstra gøy å kjøre litt lengre strekninger enn vanlig for å laste eller tippe. Og den frihetsfølelsen man har på jobben setter jeg stor pris på.

Tenk å kunne høre på den rareste og kuleste musikken man liker, og snakke i timesvis med gode venner og kollegaer som jobber med det samme. Det finnes også så mange utrolig kjekke og snille yrkessjåfører ute på veien som hjelper til når man trenger både hjelp og råd. Jeg vil si at yrket mitt ikke bare er en jobb, det er også en hobby.

Drømmebilen min har jeg ikke funnet enda siden jeg er ganske fersk bak rattet og mulighetene er store, så vi får vente å se hva tiden bringer. Jeg startet hvertfall med en Mercedes Arocs. Deretter fikk jeg nylig en helt ny Volvo 540 som jeg er veldig fornøyd med. Volvo er vel det merke jeg liker best hittil.”

Du finner alle tidligere “MENNESKENE PÅ VEIEN” her...

KLIKK for alle artikler i Menneskene på veien.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094