23948sdkhjf

Color Carrier: Sikrer godstransporten mellom Oslo og Kiel

Color Line har besluttet å innstille MS Color Magic mellom Oslo og Kiel inntil videre. Godsskipet MS Color Carrier vil sikre den viktige godstransporten på denne ruten.

Bakgrunnen for at Color Line besluttet å innstille MS Color Magic mellom Oslo og Kiel inntil videre er regjeringens innføring av de nye og strenge smitteverntiltak som foreløpig gjelder frem til 18. januar. Fra før er MS Color Fantasy tatt ut av trafikk på denne ruten.

Den viktige godstransporten fra og til Norge blir ivaretatt med godsskipet MS Color Carrier mellom Oslo og Kiel, og SuperSpeed 1 og 2 mellom Kristiansand, Larvik og Hirtshals.

Ytterligere permitteringer

– De nye, nasjonale smitteverntiltakene som regjeringen innførte 4. januar innebærer at selskapet må innstille dagens tilbud mellom Norge og Tyskland, uttaler konsernsjef Trond Kleivdal i Color Line i en pressemelding. – Med unntak av deler av cargo-virksomheten, blir i realiteten alle inntekter borte som følge av innstilte skip. Derfor ser Color Line seg dessverre nødt til å varsle permitteringer av ytterligere nærmere 500 ansatte i tillegg til de rundt 1.000 som allerede er permittert, fortsetter Kleivdal.

Rederiet opplyser at det er etablert en god og konstruktiv dialog med relevante fagforeninger for ansatte på sjø og for virksomheten på land.

– Permitteringene vil kunne bli opphevet på kort varsel når myndighetene igjen tillater passasjertrafikk mellom Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, sier Trond Kleivdal.

Kilde: Color Line

KLIKK for alle artikler i Logistikk vei sjø bane fly.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094