23948sdkhjf

Color Carrier: Sikrer godstransporten mellom Oslo og Kiel

Color Line har besluttet å innstille MS Color Magic mellom Oslo og Kiel inntil videre. Godsskipet MS Color Carrier vil sikre den viktige godstransporten på denne ruten.

Bakgrunnen for at Color Line besluttet å innstille MS Color Magic mellom Oslo og Kiel inntil videre er regjeringens innføring av de nye og strenge smitteverntiltak som foreløpig gjelder frem til 18. januar. Fra før er MS Color Fantasy tatt ut av trafikk på denne ruten.

Den viktige godstransporten fra og til Norge blir ivaretatt med godsskipet MS Color Carrier mellom Oslo og Kiel, og SuperSpeed 1 og 2 mellom Kristiansand, Larvik og Hirtshals.

Ytterligere permitteringer

– De nye, nasjonale smitteverntiltakene som regjeringen innførte 4. januar innebærer at selskapet må innstille dagens tilbud mellom Norge og Tyskland, uttaler konsernsjef Trond Kleivdal i Color Line i en pressemelding. – Med unntak av deler av cargo-virksomheten, blir i realiteten alle inntekter borte som følge av innstilte skip. Derfor ser Color Line seg dessverre nødt til å varsle permitteringer av ytterligere nærmere 500 ansatte i tillegg til de rundt 1.000 som allerede er permittert, fortsetter Kleivdal.

Rederiet opplyser at det er etablert en god og konstruktiv dialog med relevante fagforeninger for ansatte på sjø og for virksomheten på land.

– Permitteringene vil kunne bli opphevet på kort varsel når myndighetene igjen tillater passasjertrafikk mellom Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, sier Trond Kleivdal.

Opphav og kilder: Color Line

KLIKK for alle artikler i Logistikk vei sjø bane fly.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Hva i all verden? Han bor i tømmerlasset!
Januarsmellen: 114 konkurser i bygg og anlegg januar 2023
Scania R770 til Hardangerskifer: - Vi vil ha god trekkraft og spare diesel
Krone er fortsatt konge over 16 tonn: Tilhengersalget med solid vekst i 2022
Tor-Eivind Kverneland i 2020: Tømmer og flis – helt på grensen
Stor driftskontrakt på anbud: Hvem vil ha Sunnmøre og Indre Romsdal fra september 2023?
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.109