23948sdkhjf

Sigurd Hesselberg effektiviserer innkjøp og forsyning

Ledende distributør av anleggsmaskiner og trucker har valgt Blue Ridge Supply Chain Planning og Prisoptimering for å opprettholde og styrke lønnsomheten, maksimere marginene og minimere kostnader og kapital og samtidig forbedre forutsigbarheten. Intet mindre...

AS Sigurd Hesselberg ble grunnlagt i 1897 og har gjennom mer enn et århundre vokst fra å ha et agentur med leveranser til bryggerier rundt om i Norge til å bli en ledende distributør av anleggsmaskiner og trucker, med hovedkontor på Lindeberg nord for Oslo og med filialer og et servicenettverk over hele landet.

I fjor ble Hesselberg med i Blue Ridge sin kundebase sammen med selskaper som Astrup, Grilstad, Isola og Mestergruppen.

– I stedet for individuelle løsninger som fungerer i egne siloer gir Blue Ridge oss én integrert løsning for å håndtere alle våre behov for styring av vår forsyningskjede og prisoptimalisering samt styring av lønnsomhet, sier Andreas Corwin, adm. direktør i AS Sigurd Hesselberg. Arkivfoto: Fredrik Saugstad/AnleggsMagasinet

Effektive innkjøp og intelligent forsyning

Sverre Rosmo, daglig leder hos Blue Ridge-partneren Inventory Investment AS, hevder at Supply Chain Planning-løsningene skaper svært effektive innkjøp og intelligent forsyning for hele forsyningskjeden på tvers av alle lokasjoner og kanaler, både nedstrøms til kunder og oppstrøms mot leverandører.

– Blue Ridge Supply Chain Planning og Prisoptimalisering-løsninger håndterer de unike behovene – uforutsigbar etterspørsel fra regional unikhet, sesongvariasjoner, markedssvingninger, etc. som legger press på distributører som Hesselberg, sier Sverre Rosmo.

– Det å koble etterspørsel og forsyning med påvirkningen fra prisoptimering har vist seg å gi et stort optimeringspotensiale for våre kunder, legger han til.

Opphav og kilder: Inventory Investment

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.128