23948sdkhjf

Slik ser det ut etter brannen i Haramsfjordtunnelen

Møre og Romsdal fylkeskommune og Skanska har vært på befaring i Haramsfjordtunnelen den 11. januar i forbindelse med at politiet ønsker å få kjøretøyet som brant på fredag ut av tunnelen for å gjøre undersøkelser.

- Først må vi planlegge hvordan vi skal få kjøretøyet ut på en måte som er trygg for de som skal gjøre denne jobben. Vi må ha en gjennomgang av elektroinstallasjonene og ventilasjonen, bruke vann for å binde støvpartikler og demonetere hvelvet over kjøretøyet før man kan få det ut.

Så må vi undersøke tunnelen grundig for å finne ut hvor store skader det er og hvilke konsekvenser det får. Tryggheten til de som jobber i tunnelen vil hele tiden være det som avgjør fremdrfiten, sier prosjektleder Marianne Nærø i Møre og Romsdal fylkeskommune.

Haramsfjordtunnelen var ferdig sprengt fra Austnes og det var under arbeid med vann og frostsikring av tunnelen det begynte å brenne fredag 8. januar. Hendelsen blir fulgt opp i forhold til retningslinjene for helse, miljø og sikkerhet til Møre og Romsdal fylkeskommune og Skanska, og det er satt i gang intern gransking.

Opphav og kilder: Pressemelding: Møre og Romsdal fylkeskommune

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109