23948sdkhjf

Lanserer Explorer som varebil

Ford Explorer ladbar hybrid kommer som varebil.

Under panseret på den mer enn 5 meter lange, 2 meter brede og nesten 2 meter høye Forden finner du Fords 3.0-liters V6 EcoBoost-motor. I kombinasjon med en elektrisk motor gir den en totaleffekt på 457 HK og 825 Nm dreiemoment. Litium-ion batteriet er på 13,6 kWh, og kan både lades opp eksternt og ved hjelp av bilens bremseenergi. 

Nye Explorer har en hengervekt på inntil 2500 kilo.

Den elektriske rekkevidden er opptil 42 km WLTP.

På arket har den blandet forbruk på 0,31 l/mil (om du lader) med et CO2-utslipp på kun 71 g/km.

Pris

Den Ford Performance-inspirerte Explorer ST-Line får du som varebil fra 805 191 kroner inklusive mva. (650 902 kr. eks. mva.). Engangsavgiften på den store premium-SUV-en som varebil er på bare 33 746 kroner.

Utstyr

Da får du med 20’’ aluminiumsfelger, LED hovedlys, 12,3’’ heldigitalt instrumentpanel, panoramatak, 10-veis elektriske skinnseter med massasje, seter med varme og kjøling, adaptiv cruisekontroll med køassistent og filsentrering, handsfree bakluke og premium lydanlegg fra B&O.

– Vi er veldig fornøyde med at Explorer ladbar hybrid nå endelig er godkjent som varebil. Dette er en stor SUV som vil komme med et stort varerom og meget bra plass for dem i forsetene. Dette er en nyhet vi vet mange har ventet på, sier salgssjef for nyttekjøretøy i Ford Motor Norge, Espen Markussen.

Kilde: Pressemelding Ford Motor Norge

KLIKK for alle artikler i Varebil pickup elbil.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11