23948sdkhjf

Storkontrakt til Ramirent i Oslo

Veidekke har nå valgt Ramirent som underleverandør for milliard-prosjektet Løren botaniske. Dette blir et av Ramirents største oppdrag på Østlandet.

Veidekke er totalentreprenør for OBOS-prosjektet på Løren i Oslo der de skal bygge hele 390 boliger fordelt på flere byggetrinn .   

21 000 kvadratmeter med stillas

Byggingen av første byggetrinn av Løren botaniske, som er på 67 leiligheter, startet opp i november i fjor og skal stå ferdig høsten 2022. Prosjektet er BREEAM-sertifisert og skal gjennomføres som fossilfri byggeplass.

Ramirent skal blant annet levere hele 21.000 kvadratmeter bare med stillas. I tillegg dreier det seg om levering av heiser, byggvarme, moduler, brakkerigger, maskiner og annet utstyr. 

Fossilfrie løsninger

– Vi er veldig stolte av å bli valgt som leverandør på dette prosjekt hvor bærekraft er så høyt på agendaen. Vi i Ramirent skal bistå med gode fossilfrie løsninger og høy kvalitet, sier salgs- og markedsdirektør i Ramirent., Amund Havig.

– Årsaken til at vi valgte Ramirent handler om en totalpakke som består av kvalitet på utstyret og ikke minst kvalitet på service og oppfølging.  Ramirent har dessuten utstyr og tjenester som tilfredsstiller våre krav med tanke på BREEAM-sertifisering og fossilfri byggeplass, sier prosjektleder Eirik Birkeland Nikolaisen i Veidekke Entreprenør.

Opphav og kilder: Ramirent

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109