23948sdkhjf

Storkontrakt til Ramirent

Veidekke har nå valgt Ramirent Norge som underleverandør til milliard-prosjektet Løren botaniske.

I tillegg til hele 21.000 kvadratmeter med stillas, dreier det seg om levering av heiser, byggvarme, moduler, brakkerigger, maskiner og annet utstyr.  Avtalen varer til og med siste byggetrinn i 2024. 

Fossilfri byggeplass

Byggingen av første byggetrinn av Løren botaniske, som er på 67 leiligheter, startet opp i november i fjor og skal stå ferdig høsten 2022. Prosjektet er BREEAM-sertifisert og skal gjennomføres som fossilfri byggeplass.

– Årsaken til at vi valgte Ramirent handler om en totalpakke som består av kvalitet på utstyret og ikke minst kvalitet på service og oppfølging. I tillegg har vi hatt veldig god erfaring og samarbeid med selskapet under utbyggingen av Gartnerkvartalet på Løren de siste årene.  Ramirent har dessuten utstyr og tjenester som tilfredsstiller våre krav med tanke på BREEAM-sertifisering og fossilfri byggeplass, sier prosjektleder Eirik Birkeland Nikolaisen i Veidekke Entreprenør.

Prosjektleder og storkunde-selger; Jarle Pettersen i Ramirent Norge opplyser at dette blir en av de større avtalene utleieselskapet har i Oslo-området. 

– Vi ser på oppdraget som nok en bekreftelse på at vi har lykkes med vår satsing på rask levering og god tilgjengelighet, service og oppfølging, sier Pettersen.

Kilde: Pressemelding fra Ramirent

Artikkelen er en del av vårt tema om Anbud oppdrag kontrakter.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062