23948sdkhjf

Høyner sikkerheten med HMS-app

Kynningsrud har svært gode erfaringer med HMS-appen «Simpli Better» som er et viktig verktøy for å nå målet om 0 fraværsskader. Nå under pandemien har selskapet også fått lagt inn en modul for smittevern.

Skadeutviklingen i Kynningsrud har hatt en positiv trend de senere år, og selskapet opplyser på sine nettsider at de nærmer oss målet om 0 fraværsskader. Et sentralt verktøy for å nå dette er HMS-appen «Simpli Better» som benyttes av alle medarbeidere.

Statistikken viser at bedrifter som er gode på rapportering av HMS-avvik opplever færre skader blant de ansatte. Gjennom mange år har Kynningsrud jobbet for å øke innrapporteringen av HMS-avvik, såkalte RUH (Rapport uønsket hendelse). Flere tusen hendelser har blitt registrert og behandlet, noe som har forebygget skader og ulykker.

Forenklet innrapportering med app

De senere årene har Kynningsrud brukt appen til rapportering av uønskede hendelser. Dette gjør at det er enklere for medarbeidere utenfor kontorene å rapportere. Appen er under stadig utvikling og forbedring, og brukerterskelen er lav. I dag støtter appen ikke bare rapportering av uønskede hendelser og farlige forhold, men benyttes også ved rapportering av positive tilbakemeldinger og hendelser som påvirker det ytre miljø, ved registrering av avvik, til ledelsesinspeksjon og ved gjennomføring av sikkerhetssamtaler.

I tiden vi nå er inne i har selskapet også lagt til en modul for gjeldende smittevern i forbindelse med Covid 19. Hver medarbeider har full oversikt over status på innmeldte saker under «Min side».

Opphav og kilder: Kynningsrud

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078