23948sdkhjf

Også PetXL flytter til Lindeberg

Bulk Industrial Real Estate skal sette opp et 7.800 kvm stort lager for PetXL i Bulk Park Lindeberg mellom Oslo og Gardermoen. – Å ha et sentralt lager er helt avgjørende for oss, fastslår Kaia Rugseth, daglig leder i PetXL.

PetXL tilbyr et av markedets beste og bredeste utvalg av utstyr og fôr til alle typer kjæledyr. Selskapet hadde oppstart i 2017 og har vokst raskt – både organisk med nye PetXL-varehus og gjennom oppkjøp av Oslo Dyrebutikk og Hund som Hobby Drive-In i Trondheim. Selskapet omsatte for ca. 160 millioner i fjor og går for 250 millioner i år. Målet er én milliard innen 2025.

Avgjørende med sentralt plassert lager

Bulk Industrial Real Estate skal nå sette opp et 7.800 kvm stort lager for PetXL i Bulk Park Lindeberg mellom Oslo og Gardermoen. Målsettingen er at innflytting skjer 1. november 2021.

– Vi er inne i en veldig spennende periode nå. Vi vokser raskt og har store ambisjoner, derfor var dette et helt nødvendig skritt for oss. Å ha et sentralt lager er helt avgjørende for oss. Våre kunder bestiller mye på nett, og forventningen er at pakken skal komme svært raskt hjem på døren, helst samme dag, sier Kaia Rugseth, daglig leder i PetXL.

Hun legger til at de tilpasser seg befolkningens handlemønster og lager derfor Norges beste nettbutikk med varehus i tillegg – ikke motsatt.

– Vår visjon er at kunden skal ha valgmuligheter når det kommer til hvor, når og hvordan de ønsker å handle og få varene levert, sier Rugseth, som legger til at PetXL også har store ambisjoner om å utvikle en internasjonal kjede av dyrebutikker.

De første selskapene som har flyttet inn til Bulks logistikkpark på Lindeberg er Alimenta, Hesselberg, Hydroscand og ETM Øst. På slutten av året vil også PetXL være lokalisert her. Foto: Bulk

250 mål på Lindeberg

Bulk Park Lindeberg er et av Bulk Industrial Real Estate sine prestisjeprosjekter. Her har selskapet et område på ca. 250 mål som nå bygges ut for en rekke store bedrifter, i hovedsak innen logistikk. De første selskapene som har flyttet inn til Bulks logistikkpark er Alimenta, Hesselberg, Hydroscand og ETM Øst.

– Dette er en av få tomteområder mellom Oslo og Gardermoen, i tillegg er det spesielt god kollektiv tilknytning. Lindeberg togstasjon ligger tett inntil tomten og vi ser at dette er et attraktivt element for våre leietakere. Slik lokalisering som PetXL nå får, er indrefileten for lager og logistikkbygg i bransjen, sier Dag Klem i Bulk Industrial Real Estate AS.

– Vi er utrolig stolte av at PetXL og at så mange selskaper på kort tid har valgt Bulk Park Lindeberg. Dette forteller oss at det er stort behov mange aktører å ligge nærmest mulig Oslo, sier Klem. Vi gleder oss til å følge reisen til PetXL, avslutter Klem.

Bulk kjøpte tomteområdet i desember 2016 og har per januar 2021 signert 7 leieavtaler med totalt ca. 48 000 kvm i leieareal.

Kilde: Bulk

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063