23948sdkhjf

ABAX og Håndverksdata gjør det enklere for håndverkere

Sporingstjenester og prosjektstyringsverktøy skal gi brukerne bedre kontroll over virksomheten, mer effektive prosesser og bedre kostnadskontroll.

I 2019 annonserte ABAX og Håndverksdata et internasjonalt samarbeid der Håndverksdata AS overtar prosjektstyringsverktøyet, ABAX Worker. I dag melder aktørene om en forbedret integrasjon som gir kunden tilgang til både sporingstjenester fra ABAX og prosjektstyringsverktøyet i én og samme plattform.

 

ABAX og Håndverksdata AS hevder å forenkle hverdagen for håndverkere i Norden, og har registrert en etterspørsel fra kundene om å integrere ERP- og telematikkløsninger som kjørebok, verktøysporing og prosjektledelse. Gjennom denne integreringen får kunden nå alt i én og samme plattform, skal man tro selskapene.

– Samarbeidet med ABAX bidrar til et bredere tilbud til våre eksisterende og potensielle kunder. Trenden fortsetter mot de digitale, effektive og automatiske prosessene. Håndverksselskapene har et felles mål, og det er å effektivisere driften. Vi kan bidra med dette ved for eksempel å levere slike smarte integrasjoner som vi har gjort med ABAX, sier Mikael Viotti, administrerende direktør i Hantverksdata Norden AB

Bedre kontroll

Den komplette integrasjonen mellom ABAX og Håndverksdata gir kunden bedre kontroll over virksomheten, mer effektive prosesser og bedre kostnadskontroll.

– IoT-plattformen til ABAX har en ledende og bred rolle ved å utvikle totalløsninger for våre kunder. Et godt eksempel på dette er vårt nære samarbeid med Håndverksdata, hvor vi sammen danner et komplett system. Dette gjør det mulig for kunden å kontrollere alle sine verdifulle eiendeler direkte fra Håndverksdata’s systemer gjennom nettverket vårt, sier Morten Strand, adm. direktør i ABAX.

Kunden bygger sitt eget økosystem med moderne API-er

Et nytt API skal ikke bare gjøre det mulig for bedrifter å utvikle og skalere raskere – et åpent og moderne API er ifølge selskapene også en drivkraft for strategiske og forretningsmessige mål gjennom integrasjoner og bruk av tredjepartstjenester for felles inntekter og vekst.

– Den nye tidsalderen til API-er er ikke nødvendigvis datadrevet, men mer kunde drevet. Programmer, både programvare og maskinvare er sammenkoblet og API-er er i hjertet av denne digitale revolusjonen. Vi ser allerede at flere partnere har benyttet anledningen til å tilby kundene muligheten til å kombinere løsninger i sitt eget økosystem, sier Bjørn Brustad, kommersiell integrasjonssjef i ABAX.

Kilde: ABAX

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063