23948sdkhjf

Utekontroll: Løyvecowboys på Innlandet

Hendelser med samme transportør på kort tid: Brukte løyve fra konkursfirma, brukte feil løyve, brukte forfalsket løyve. Foreløpig er skiltene inndradd på en av bilene...

TRANSPORTKRIM: 

- Vi ble jo litt lei da, humrer Kent Heggeriset på telefonen til Tungt.no. Antagelig har han nettopp våknet etter kontrollen på Ånestad natt til i dag. - Så vi valgte å ta i bruk en tøff sanksjon.

I den kontrollen gikk de nemlig til det skittet å inndra skiltene på en hvit, umerket norsk Renault trekkvogn. 

Saken startet egentlig i kontroll i Alvdal på søndag. Da ble en hvit, umerket Volvo 540 kontrollert - og man fant at løyvet tilhørte et firma som var gått konkurs.

Men det toppet seg altså i natt, da Renaulten fra samme transportør som den førstnevnte, ble stoppet i kontrolll for andre natt på rad - uten løyvet i orden. Første gang brukte Renaulten løyvet til et annet firma uten å ha lov til dette.

Og under nattens kontroll av samme Renaulten, ble det fremvist en forfalskning av firmaets originale løyve.

Det er ikke kjent for Tungt.no hvilken transportbedrift som er løyvecowboyen her. Det vi vet er at bilene er leid av importøren, og at det kjøres for store speditører. Og så tilsier sannsynlighetsregning at transportøren nok kan vente seg bedriftskontroll om ikke lenge.

Opphav og kilder: Statens vegvesen

KLIKK for alle artikler i Trafikk og utekontroll.

Kommenter artikkelen (1)
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093