23948sdkhjf

PostNord har kjøpt 43 mål terminaltomt på Hanekleiva

PostNord har besluttet å etablere sin nye logistikk- og sorteringsterminal på 10.000 kvadratmeter for Drammensområdet i Hanekleiva Næringspark.

- Vi øker vår produksjonskapasitet vesentlig for å ta en sterkere posisjon i det norske netthandelsmarkedet, sier administrerende direktør i PostNord, Robin Olsen, i dagens pressemelding.

- Vi bygde nylig ut terminalen på Langhus, som viser at aktører i vår bransje kan og må satse på fremtidens logistikkløsninger. Den nye terminalen vil ha en kapasitet på 150 000 pakker i døgnet.

- Utviklingen av eiendommen starter omgående og vi jobber med en fremdriftsplan, hvor terminalen skal settes i drift etter sommeren 2022. Vi har hatt et godt og tett samarbeid med Kjeldaas og Trippel Eiendom, understreker Olsen

Kjeldaas kjøpte et område på 170 mål i 2019 fordi de hadde stor tro på å bygge videre på utviklingen som allerede var i gang.

- Arbeidet med å finne en løsning for PostNord har vært utviklende for oss alle. Vi har allerede mye maskiner og utstyr på plassen, og starter arbeidet med tomten omgående. Som en lokal Sande-bedrift betyr det mye for oss å ha så store prosjekter på hjemmebane, forteller daglig leder Thor Ambjørn Kjeldaas i Kjeldaas AS.

Trippel Eiendom har jobbet sammen med Kjeldaas i markedsprosessen med interessenter til næringsparken. Selskapet har jobbet med området siden 2016 og ser et stort behov for næringstomter tett på E18.

Eiendomsmegler 1 har vært megler for oppdraget. Hanekleiva Næringspark omfatter ca. 470 mål næringsarealer, og nå gjenstår kun 1 tomt på 12 mål igjen for salg. For bedrifter som ønsker å leie, er det flere muligheter i parken, opplyses det.

Kilde: PostNord pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.047