23948sdkhjf

Omsetningsrekord for AF Gruppen

AF Gruppen med omsetningsrekord og tidenes beste resultat i 4. kvartal 2020.

AF Gruppen (AFG) leverer et meget godt resultat for 4. kvartal 2020. Omsetningen økte med 16 prosent til MNOK 7 485 i kvartalet og resultat før skatt økte med 58 prosent til MNOK 614. Resultatmarginen endte på 8,2 prosent i 4. kvartal og 5,4 prosent for 2020.

- Vi oppnår et svært godt resultat i kvartalet, hovedsakelig grunnet god prosjektvirksomhet og solid innsats av organisasjonen over tid. Prosjektene fortjener stor honnør for å skape verdier i en periode som har vært krevende på grunn av strenge smitteverntiltak. Samtidig erkjenner vi et betydelig forbedringspotensial innen HMS og sikkerhet, sier Amund Tøftum, konsernsjef i AF Gruppen i en pressemelding.

AF  Gruppens mål: Nullvisjon og lønnsom vekst

AF Gruppen presenterer i dag konsernstrategien for perioden frem til 2024. Målet er null alvorlige personskader og arbeidsrelatert fravær, kombinert med fortsatt lønnsom vekst og en posisjon som Nordens mest lønnsomme entreprenør. Strategien bygger videre på AF Gruppens etablerte forretningsmodell og eierstrategi, og definerer fire strategiske initiativ for perioden: Fag og ledelse, kunder og leverandører, klima og miljø, samt innovasjon.

- Den nye konsernstrategien staker ut en felles kurs for organisasjonen. AF Gruppen skal være en sikker, miljøvennlig, nytenkende og lønnsom entreprenør. Sterk entreprenørånd og gjennomføringskraft skal fortsatt prege virksomheten og skape et fundament for å levere lønnsom vekst over tid, sier Tøftum.

Opphav og kilder: Pressemelding fra AF Gruppen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093