23948sdkhjf

Septikkjører: Christian fra Hokksund

MENNESKENE PÅ VEIEN
“Jeg dro av veien på glatta”

  • Sjåfør: Christian Storvik Sørlie, 28 år
  • Bosted: Hokksund
  • Kjører: Stasjonert i Hønefoss, mest lokalt men litt lengre turer kan forekomme.
  • Bil: 2015 Volvo FH13 540, og er operatør 2 på andre biler ved behov.
  • Christian har kjørt lastebil siden 2013, og jobber i dag for Norva24 Ringerike Septikservice. Tidligere har han kjørt stykkgods og maskinflytting.
  • Instagram: @slit1

“Jeg tok valget om å bli yrkessjåfør sent, siden jeg ikke hadde noe særlig spesielle interesser i tidlig alder. Men nå er jeg fjerde generasjon i familien som kjører, samt at min stefar også kjører. Jeg har forresten vært ansatt hos han.

Arbeidsdagen min starter alltid med at jeg tar en runde rundt bilen for å sjekke lys, dekk og utstyr, jeg sjekker målere i bilen og lytter etter eventuelle luftlekkasjer.

Det er vrient å trekke frem en strekning som jeg liker veldig godt, for det er mange å velge mellom. Men, jeg har vært ufattelig glad over å få oppleve strekningene oppover til Nord-Norge, og øst-vest over til Bergen.

I februar i fjor hadde jeg en skikkelig heisa-opplevelse. Da dro jeg av veien på glatta på tur fra Fredrikstad til Bergen. Det gikk heldigvis bra. Jeg stod på alle hjul og kom meg videre for egen maskin etter at bergerne hadde fått dratt meg ut av sporene.

For meg går det mest i musikk i bilen, gjerne mine egne eller andres spillelister på Spotify.”

Kilde: Tungt.no

Artikkelen er en del av vårt tema om Menneskene på veien.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109