23948sdkhjf

Rune Romsdal: Økte omsetningen fra 1 til 25 millioner på tre år

Etter 20 år i bransjen startet Rune Romsdal eget sitt eget anleggsselskap i Ski i 2017. Etter det har Rune Romsdal AS hatt en eventyrlig utvikling.

Firmaet driver med grunnarbeid, landskapsutforming og drenering. I alt er de syv ansatte – til nå. Seks av dem, herunder daglig leder Rune Romsdal selv, er erfarne maskinførere og lastebilsjåfører med lang fartstid i bransjen. Kona Siv tar seg av administrasjonen, for ektemannen bruker dagene ute på anleggsplassene, skriver Østlandets Blad (ØB).

– Jeg har veldig lyst til å kjøre selv også, men nå har vi så mye jobb at det stort sett bare blir administrasjon, oppfølging og prosjektledelse. Stort sett er jeg innom hvert av oppdragene våre to til tre ganger i uken, sier Rune Romsdal.

Omsetningsrekord under korona

Ifølge Proff.no omsatte Rune Romsdal AS for 989.000 kroner i 2018. Året etter hadde omsetningen økt til 9,5 millioner og i fjor endte den på hele 25 millioner.

– Vi har heldigvis hatt veldig god tilgang på jobber, sier Rune Romsdal, til ØB

Oppdragsmengden gjør at bedriften stadig er på utkikk etter å øke staben.

– Flaskehalsen vår er å finne nok flinke folk. Vi er på jakt etter nye medarbeidere hele tiden. Selvstendige gravemaskinførere er mangelvare, sier han.

Kilde: Østlandets Blad

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078