23948sdkhjf

Kjører bulk: Cora fra Lillestrøm

MENNESKENE PÅ VEIEN
“I dette yrket har man jo venner over alt”

  • Sjåfør: Cora Valde
  • Bosted: Lillestrøm
  • Kjører: Fra Vingåker i Sverige og ut til byggeplasser rundt om på Østlandet.
  • Bil: Scania r580 manuell
  • Cora har akkurat startet på sitt år seks som yrkessjåfør, og jobber i dag for Delmark Transport AS.
  • Instagram: @coravalde

"Jeg har en onkel som kjører lastebil, og jeg har hatt mulighet til å være med litt her og der. Da jeg for noen år siden fikk lyst til å gjøre noe annet enn det jeg drev med da, valgte jeg å bli yrkessjåfør. Jeg angrer ikke ett sekund.

Jeg stortrives hver dag som sjåfør, og trives med kjøringen jeg har. Uansett om det er i hyttefelt i Hemsedal eller om det er midt i Oslo. Om muligheten byr seg kjører jeg litt forskjellig, både åpent og lukka. Litt variasjon i hverdagen er bare sunt.

Det som er viktig for meg i hverdagen må være det sosialet. I dette yrket har man jo venner over alt, og folk hjelper til om det er noe. Det er utrolig bra å ha en trygg og god arbeidsplass hvor man stortrives med både utstyr å kollegaer! 

For meg går jobb og fritid hånd i hånd, for det er for det meste lastebil utenfor jobb også. Det skal vaskes, pusses og holdes i orden. Da synest jeg det er mye triveligere på jobb også. De fleste av vennene mine driver med det samme, så å komme på treff om sommeren hvor alle samles er helt fantastisk. Lastebilyrket har ett utrolig bra samhold.

Jeg har nok ingen spesiell favorittstrekning enda, men med flere steder som jeg etterhvert kan huke av på kartet, kommer den sikkert. Jeg liker godt å oppleve nye plasser. Ute på veien snakker jeg for det meste i telefonen, men ei god country-liste får meg alltid i godt humør."

Du finner alle tidligere “MENNESKENE PÅ VEIEN” her...

Kilde: Tungt.no

Artikkelen er en del av vårt tema om Menneskene på veien.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094