23948sdkhjf

Hydremas oppgraderte hjulgravere

Kraftige motorer med 15 prosent økt dreiemoment og en lang rekke nyheter på de nye MX-hjulgravere til Hydrema.

Hydrema har oppgradert hele sin hjulgraverserie og gitt de mer hestekrefter, økt moment og telematikk som standard.

Den første maskinen skal bli levert i Norge i uke 13, forteller John Vidar Bakken, salgssjef i Hydrema Norge.

15 prosent sterkere

Serien heter MX G og består av modellene MX14, 16, 17 og 18, som spenner fra 14 til 19 tonn. De er utstyrt med en ny Cummins Stage V-motor med 175 hk, som  behandler eksosen i to katalysatorer og partikkelfilter i én kompakt enhet. Dreiemomentet fra motoren er 780 Nm, noe som er 15 prosent mer enn på forrige generasjon. Hydraulikkytelsen er på 407 l/min. Motoren har 165 Hk til rådighet ved 1500 omdreininger pr. minutt.

Ny kjøremotor og fartspilot

Transporthastigheten er opp til 35 km/t og Hydrema har innført en elektronisk regulert kjøremotor med automatisk retarder. Serien har også fått ny, oppdatert effektregulering og fartspilot. 

Hydrema Telematics som standard

Det nyutviklede Hydrema Telematics er standard på den nye MX G-serien. Det samler kontinuerlig inn data om maskinens motor, transmisjon, hydraulikk og andre vitale deler.

Informasjonen om blant annet temperaturer, oljetrykk, drivstofforbruk og aktuell drivstoffbeholdning samles og vises i web-portalen eller på maskinførerens telefon. Systemet samler også inn eventuelle feilkoder for å sikre at service og reparasjoner kan utføres så presist og effektivt som mulig. Maskinens programvare kan også fjern-oppdateres via GSM-nettet, noe som sparer Hydremas servicefolk for et fysisk besøk. 

Kilde: Pressemedling fra Hydrema

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.08