23948sdkhjf

Volvo CE og Steelwrist utvider samarbeidet

Steelwrist og Volvo CE utvider samarbeidet med lanseringen av fabrikkmontert SQ automatisk tilkoblingssystem Hk fester på gravemaskiner.

Steelwrist og Volvo CE fortsetter samarbeidet som startet for mer en 10 år siden når Steelwrist ble den foretrukne leverandøren av fabrikkmontert tiltrotator og Hk-fester.

Beltegravere og hjulgravere fra 13 til 35 tonn

Ettersom etterspørselen etter fullt automatiske Hk fester for gravemaskiner fortsetter å øke raskt, har Volvo CE nå ekspandert tilbudet med Steelwrist SQ automatisk tilkoblingssystem Hk-fester direkte fra fabrikk for både beltegravere og hjulgravere mellom 13 og 35 tonn. Denne lanseringen innkluderer også redskapsadaptere i matchende størrelser.

Med de fullt automatiske SQ hurtigkoblingene kan maskinførerene bytte mellom tiltrotator, hydrauliske redskap og mekaniske redskap, fra førerhytta.

Volvo CE tilbyr installasjon av Steelwrists symetriske Hk-fester (nå også med SQ varianten) og tiltrotatorer fra X04 til X32 til gravemaskinene.

Smart Connect med Dig Assist på EC250E og EC300E

Den oppgraderte EC250E og EC300E innkluderer også Smart Connect platformen som gir en sømløs integrasjon til Volvo Dig Assist systemet med den Steelwrist fabrikkmonterte tiltrotatoren. Dette innkluderer de forbedrete sikkerhetsløsningene og en Hk-bryter for Hk-festets låsefunksjon. 100 prosent klart fra fabrikk og CE-merket direkte fra Volvo sine fabrikker.

Smart Connect platformen har vært et prosjekt der Steelwrist`s søsterselskap SVAB Hydraulik har vært med på utviklingen fra starten av. Redskapsgjenkjenning for redskapsstyring kan leveres både som en ekte fabrikkmontert løsning og ettermonterings kit.

Med Smart Connect-platformen kan Steelwrist tiltrotatorer blli montert hos maskinforhandleren med en plug and play-installasjon. Dette betyr at Volvo kan redusere leveringstid og optimalisere funksjonaliteten til nærmest den samme som en fabrikkinstallasjon selvom sluttkunden kjøper en lagermaskin som står i bakgården til Volvo.

Kilde: Pressemelding fra Steelwrist

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
E-Trans med fem nye Scania: - Tungt terreng og tung last krever sterke trekkvogner
Jan Ove Halsøy: Bransjens våpendrager
Norsk Vann: Nå er tallet 360 milliarder
Nok en driftskontrakt utlyst, nå i Nordfjord
Kronerulling: Historien om de norske bankbussene
Sjåfør: - Han andre som bruker bilen er kort i armene
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.094