23948sdkhjf

Passerte en halv milliard i omsetning

Fredheim Maskin gjorde mer enn å bare holde hjula i gang i 2020, det endte med all time high.

- Vi er meget godt fornøyd med 2020, også dette året med sterk vekst, full aktivitet og alle ansatte i jobb. Vi har faktisk ekspandert med flere nyansettelser under året og omsetningen endte med «all time high», forteller Per Fredheim.

15 år i bransjen

Fredheim Maskin AS har nå passert 15 år og mye har hendt og siden oppstarten av Per Fredheims enkeltmannsforetak nærmer det seg snart 25år.

500 millioner i omsetning

Med året 2020 sin fasit i hand ble det solgt godt over 100 stk av Keestrack, Sandvik, Telestack og Neuenhauser. Total omsetning passerte 500 millioner kroner som var en milepel og «all time high».

Trosset pandemien

- Klart Korona har påvirket oss på mange måter, men heldigvis har ingen ansatte blitt utsatt for smitte. På mange måter må vi jobbe litt annerledes enn før og mer digitalt. 

I en kort periode var flere av fabrikkene Korona-stengt, men da reddet Fredheim seg med stort lager av maskiner og reservedeler i Spydeberg og var leveransedyktige på maskiner og deler selv om det var utfordringer utenlands og på landegrenser.

- Vi har truffet bra med elektriske knusere med avløftbar motorpakke og flere av modeller med Sandvik kon- og kjefteknuser onboard. Det er med helheten av flere sterke merkevarer som gjør at vi ofte selger «maskinpakker» med grovknuser, finknuser, sikteverk, stacker og hydr hammer, forklarer Per.

2021-forventninger

Per Fredheim håper og tror at 2021 vil salgsmessig bli som 2020, men forhåpentlig med litt mer normalisert leve- og arbeidsmåte.  Satsningen med elektrisk drift (plugg inn/ut og nettstrøm mulighet), samt flere modeller vil også bli tilgjengelig med batteri, lover Fredheim.

Han tror mye av året 2021 vil være preget av Covid19 med de reise og besøksrestreksjoner dette innebærer.

- Vi krysser fingre for at alle holder seg friske i kommende tiden, avslutter Per Fredheim.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078