23948sdkhjf

Utvidet samarbeid med Terex Corporation

Mineralteknikk satser nå fullt på vaskeanlegg og har inngått eksklusiv forhandleravtale med Terex Washing Systems i Irland.

Mineralteknikk har tatt over salg, service og ettermarked for Terex Washing Systems i hele landet, skriver Mineralteknikk i en pressemelding.

Mineralteknikk er, fra før, godt kjent med Terex Finlay og Terex Mineral Prosessing. Med dette utvidede samarbeidet ønsker Mineralteknikk å ta eierskap til vasking og kontroll av fraksjoner, samt resirkulering av gammel masse i Norge, og selskapet har som mål å bli Norges mest solide tilbyder av mobile, semimobile og stasjonære vaskeanlegg til anleggsbransjen i Norge.

Terex Washing Systems

Terex Washing Systems (TWS) er en kjent aktør på resirkulering av gravemasser. TWS har  60års erfaring med vaskesystemer 

Daglig leder i Mineralteknikk, Arne Kenneth Øvstebø, sier at resirkulering av masse er en vinn-vinn for alle.

- Det er kostnadsbesparende, effektivt for driften og det er et bra tiltak for miljøet. Vi har ikke tall på hvor mange av TWS sine anlegg som er levert i Norge, men de finnes i de fleste fjordarmer, sier Øvstebø.

TWS leverer alt fra enkle vaskesikter, – 2 og 3 dekker, maskiner på belter, til større modulærbygde vaske- og gjenvinningsanlegg som tar vare på og gjenvinner opptil 95% av vannet. 

Scandia Maskin: Ny adresse

Mineralteknikk som har hovedbase på Ålgård har nå flyttet Scandia Maskin-avdelingen til ny adresse i Drammen; Gråterudveien 15.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Mineralteknikk

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079