23948sdkhjf

Asfalt og betong: Lintec & Linnhoff vil satse i Norge

Den tyske produsenten av asfalt- og betongverk, Lintec & Linnhoff, satser i Norge gjennom LLG Nordic AS. Selskapet ønsker spesielt å adressere markedet for små og mellomstore entreprenører.

Lintec & Linnhoff blir, i følge en pressemelding fra selskapet, den første av de store internasjonale produsentene av asfalt- og betongverk som får en slik tilstedeværelse i Norge. Det er selskapet LLG Nordic AS som blir Lintec & Linnhoffs forlengede arm her til lands.

– De store produsentene av asfalt- og betongverk har alltid behandlet det relativt lille nordiske markedet ganske stemoderlig. Det gjelder særlig små- og mellomstore kunder som bare trenger å kjøpe et eller to asfaltverk over flere år. Det er dette vi skal gjøre noe med, sier Roy Norum, styreleder i LLG Nordic.

Norum og folkene bak LLG Nordic har tidligere vært involvert i en rekke selskaper i bransjen, inkludert Finsrud Asfalt, Eiker Asfaltproduksjon og Kito, og etablerte i den sammenhengen egen asfaltproduksjon i 2009 med basis i en Lintec & Linnhoff-løsning.

LLG Nordic har fått ansvaret med å representere Lintec & Linnhoff eksklusivt i både Norge og øvrige nordiske land, og har etablert seg sentralt på Vollen i Asker.

– En utenlandsk selger som flyr inn til Norge to ganger i året løser få eller ingen utfordringer for en asfaltentreprenør som har kjøpt eller ønsker et eget asfaltverk. Investerer man derimot i et asfalt- eller betongaltanlegg fra Lintec & Linnhoff får man lokal tilstedeværelse og oppfølging med på kjøpet, som vil gi økt trygghet rundt en slik betydelig investering, sier Roy Norum.

Lintec & Linnhoff mener de har vært en pionér på lavtemperatur asfaltproduksjon (LTA), og resirkulering av brukt asfalt for å drive frem så miljøvennlige løsninger som asfaltproduksjon overhode kan bli.

– Siden vi kan følge opp kundene våre fra i Norge fremfor fra utlandet, er jeg ganske sikker på at vi både kan og vil tilby mer konkurransedyktige priser enn konkurrentene, sier Norum.

Opphav og kilder: LLG Nordic AS

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094