23948sdkhjf

Entrack Utleie AS kjøper Xtraflex Maskinutleie AS i Moss

Entrack Utleie kjøper 70% av aksjene i Xtraflex Maskinutleie som blir en del av Entrack konsernet.

Det ble den 01.03.2021 inngått avtale mellom Entrack Utleie AS og
Xtraflex Maskinutleie AS om overtagelse av aksjemajoriteten i selskapet.
Entrack Utleie kjøper 70% av aksjene i Xtraflex Maskinutleie som blir
en del av Entrack konsernet, melder Entrack i en pressemelding.

Etablering i Viken

- Det er med stor glede og iver vi inngår denne avtalen, sier Trond Berkana som er Daglig leder i Entrack Utleie og morselskapet Entrack AS. Dette gir oss en mulighet til å etablere oss i Viken hvor vi lenge har sett på muligheter for å komme i posisjon. Og med en fantastisk beliggenhet kun 10 meter fra E6 og med lett adkomst.

Unntatt Kobelco-maskiner

På denne avdelingen vil Entrack både ha utleie, og et fullt Entrack sortiment med unntak av nye Kobelco maskiner siden dette er Beck Maskin sitt område.

Men det vil bli mulig å leie Kobelco maskiner fra 1 til 50 tonn sammen med resten av sortimentet til Entrack. De vil også kunne tilby lifter og andre typiske produkter for utleieselskaper fra denne avdelingen. 

Daglig leder fortsetter

Knut Haugen vil fortsette som daglig leder for Entrack Utleie Viken AS, som selskapets nye juridiske navn vil være. Men på skiltene vil det bare stå Entrack Utleie. Knut og Kent som har
drevet selskapet tidligere blir med videre i driften.

- Vi skal jobbe i hele Viken med utleie, så det er nok ikke lenge før vi trenger flere folk, forteller Knut optimistisk.

Med satsningen på utleie, salg av maskiner, deler og utstyr, vil avdelingen kunne tilby det kundene trenger strategisk plassert mellom Moss og Råde langs E6, legger han til.

Kilde: Pressemelding fra Entrack

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109