23948sdkhjf

Magnus Løseth blir ny konsernsjef i VestlandsHus

Styret i VestlandsHus har ansatt Magnus Løseth som ny konsernsjef i VestlandsHus etter Lars Erik Vinje.

Magnus Løseth kommer fra stillingen som VP for Projects and Planning i Vard Accommodation AS og har tidligere lang fartstid i Backe Entreprenør AS.

– Jeg er meget stolt og glad for å bli gitt muligheten til å bli en del VestlandsHus. Sjansen til å lede et selskap med en så sterk merkevare, markedsposisjon og kompetanse var umulig å si nei til, Løseth som tiltrer som konsernsjef 1. juni.

Toppår i fjor

– VestlandsHus har de siste årene hatt en svært god utvikling, og har blitt blant de største boligbyggerne i Norge. Vi føler oss trygg på at Magnus vil videreføre det gode arbeidet som er gjort. Hans bakgrunn gjør han svært godt rustet til å kunne fortsette arbeidet med å styrke VestlandsHus for fremtiden og legge til rette for en kjede som er tilrettelagt for morgendagens boligkjøpere, sier styreleder Dag Stadheim, som også benytter anledningen til å ønske avtroppende leder Lars Erik Vinje lykke til med videre arbeid.

– Kjeden har mye å takke Lars Erik for. Han har gjort et stort og viktig arbeid med å bygge opp VestlandsHus til det kjeden er i dag. Kjeden har styrket sin posisjon i markedet betydelig, og hadde sitt absolutt beste år i 2020. Dette gir et solid grunnlag for videre fremgang, sier styrelederen.

Opphav og kilder: Vestlandshus

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11