23948sdkhjf

Solberg Maskin: Starter utbyggingen av trøndersk travsports nye storstue

Peab Anleggs datterselskap Solberg Maskin er valgt som totalentreprenør for infrastruktur og travbane.

 Kontrakten på Arena Midt-Norge, på Fannrem i Orkland kommune, ble signert 5.mars mellom Leangentravets Eiendom og Solberg Maskin.

Kontraktssummen er på ca. 100 millioner kroner eks mva.

1,1 km lang

Travbanen på Arena Midt-Norge blir 1100 meter lang og får en bredde på 19-22,2 meter. Doseringen i svingene skal være på 17,5 prosent. I tilknytning til travbanen skal det bygges sikkerhetsspor med en bredde på 4 meter, grøft med bredde på 4 meter og en oppvarmingsbane på 10 meter.

Stolt avdelingssjef

– Denne kontrakten er vi veldig stolte av å ha landet i Solberg Maskin. Det føles utrolig bra at vi får være med på å bygge det som blir en utrolig flott arena for både utøvere og publikum, sier avdelingssjef Olle Eurenius i Peab Anlegg.

Klar i løpet av 2021

– Oppdraget omfatter også grunnarbeider, veier, gangveier, hesteveier og rettstrekk. I tillegg kommer gjerder, belysning, VA-anlegg og infrastruktur for høyspent, elektrisitet og IKT. I dette prosjektet får vi virkelig utnyttet bredden i våre ansattes fagkunnskap, og vi er veldig motiverte for å gå i gang med arbeidene, sier Jan Erik Holten, daglig leder i Solberg Maskin.

Ikon Arkitekt og Ingeniør er med som prosjekterende, og Steindal steinbrudd ved Thamshamn er med som leverandør.

Arbeidene starter umiddelbart, og travbanen skal være klar for åpning i løpet av 2021. Hele prosjektet skal være ferdigstilt i juni 2022.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Peab Anlegg

KLIKK for alle artikler i Anbud oppdrag kontrakter.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11