23948sdkhjf

B&G Gruppen bestilte 19 Volvoer

B&G Gruppen, med Bertelsen og Garpestad i spissen, har inngått avtale med Volvo Maskin som hovedleverandør av anleggsmaskiner i perioden 2021 – 2023.

- Viktige faktorer som et solid produktsortiment, siste teknologi inne utslippskrav på motorer, førerkomfort, landsdekkende service-nettverk, pris og leveringstid var noen av de viktigste kravene våre for vårt valg av Volvo som hovedleverandør, sier Øyvind Langemyr, daglig leder i Bertelsen og Garpestad i en pressemelding fra Volvo Maskin.

- Vi har jobbet sammen med Volvo lenge, har en god relasjon og er trygge på at landets største leverandør av anleggsmaskiner vil serve oss på en trygg og god måte, legger han til og ramser opp de 19 maskinene som skal leveres i 2021:

Gravere:
ECR145E – 1 stk
ECR235E – 1 stk
EC250E – 1 stk
EC300E – 3 stk – hvorav 2 stk som Hybrid
ECR355E – 2 stk
EC530E – 1 stk
EC750E – 1 stk

Hjulgravere:
EW160E – 1 stk
EWR170E – 4 stk

Hjullastere:
L110H - 3 stk

Dumper:
A25G m/hvite skilt

 Kjent landsdekkende entreprenør

- Dette er veldig stort for oss og vi i Volvo Maskin er stolte, sier David Kristianslund (Salgsdirektør) og Tor Anders Skjæveland (Distriktssjef).

- B&G har en stolt tradisjon som entreprenører i Norge. De har bygget noen av våre mest kjente anlegg (dam-anlegg, veien til Lysebotn etc.) og er synlige over hele landet, spesielt nå sammen med sine nyere selskap i konsernet, legges det til.

B&G Gruppen er en landsdekkende entreprenør med eierandeler i følgende andre entreprenørselskaper:
 Kolbjørn Nilsskog AS
Torbjørn Helland Maskin AS
Gauslå Holding
Haugo Entreprenør AS
Landmark Maskin AS
B&G Tunnel
KS Edelsplitt
Bertelsen og Garpestad

Opphav og kilder: Pressemelding fra Volvo Maskin

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094