23948sdkhjf

Iveco - nå er det Din Tur

I skrivende stund setter stjernelaget hos Iveco Norge fart på åres Iveco-karavane. Første stopp er Vestfold – deretter står resten av Norge for tur. 2021 kan bli et jubelår for Iveco.

KARAVANEFEBER I VÅRSOLEN:

Det er hektisk koronastemning i det meste av Norge for tiden, også på Vøyenenga.

Men firkløveren som møter meg ved karavanebilene som står klar for å legge asfalt under hjulene i dag, de har brukt formiddagen til hurtigtesting, og de er alle good to go.

Fem biler til Larvik nå

- Vi kjører ut med fem biler nå, og får følge av en Eurocargo om ikke så lenge, forklarer Iveco-sjefen Helene Norman-Dupuy. Med seg på laget har hun bla. ringrevene Rolf Eriksen og Kjell-Ove Trommedalen – og dessuten Jonas Angermo.

Angermo er nyansatt Key Account Manager for Ivecos totale modellsortiment, og kan skilte med tung erfaring som bla produktsjef hos PON Equipment AS og logistikkansvarlig hos Volvo Fleet Sales.

- Første stopp er Larvik, hvor vi skal plukke opp container til containerbilen. Og så skal vi gjøre litt dronefilming av karavanen i det fine været.

Din Tur på alle sidevegger

Det er en skinnende hvit bilpark som står klar, og med profileringen Din Tur, som er Ivecos navn på årets karavane. Forklaringen er enkelt:

- Vi vet at vi ikke får fristet kjøpere før de faktisk får satt seg bak rattet og kjent hvor bra de nye bilene er å kjøre. De neste tre månedene vil bilene etter tur være tilgjengelig hos alle 10 forhandlerne våre. Og alle vil være tilgjengelig så lenge at man faktisk får prøvd skikkelig.

Norman-Dupuy humrer litt. – Om ikke annet så har korona brakt med seg muligheten til å gi kundene våre VIP-behandling.

Dette er bilene du kan prøve

Karavane-planene er spikret med tanke på hvor bilene skal være når, men med tanke på at det kan oppstå koronaforandringer, velger Iveco foreløpig å ta det stopp for stopp.

Det er forhandlerne som står for jobben med å kontakte kunder for kjøring. Og i juni blir det etter alt å dømme stort arrangement i Trondheim med gass i fokus.

Disse bilene er med på Iveco-karavanene Din Tur:

  • S-Way med 570 hk og en VanHool-tralle, 26 tonn totalvekt.
  • S-Way med 510 hk og containerpåbygg, 26 tonn totalvekt.
  • S-Way med 360 hk og Nor-Ka skap, 19 tonn totalvekt.
  • 7-tonns Daily med 210 hk og Nor-Kap skap
  • 5-tonns Daily med 210 hk og plan med treveis tipp
  • Kommer i april: Eurocargo 7,5 tonn med skap

Kilde: Tungt

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094