23948sdkhjf

Stup i omsetningen for Consolvo

Et stort prosjekt som ble avsluttet i 2019, koronautbruddet og forsinkede veiprosjekter var medvirkende til at Consolvo AS i Lier fikk redusert omsetningen med nær 96 millioner kroner i fjor.

Consolvo er landsledende innenfor rehabilitering og vedlikehold av ulike betongkonstruksjoner, i tillegg å være engasjert innenfor stillas og katodisk beskyttelse. Etter å ha oppnådd en rekordhøy omsetning i 2019 på nær 553 millioner kroner som ga et resultat før skatt på drøye 23 millioner kroner, falt omsetningen i fjor til drøye 457 millioner kroner og resultat før skatt til 15,5 millioner kroner.

Til Drammens Tidende forklarer adm. direktør Fredrik W. Røtter nedgangen med at de først og fremst hadde et stort prosjekt som ble avsluttet i 2019. Deretter kom koronautbruddet, i tillegg til en del forsinkede veiprosjekter.

Med mange ansatte fra Polen og Litauen sier han det er anstrengende å administrere driften, men legger til at både omsetning og resultat skal opp i inneværende år.

Consolvo AS er gjennom Vsp Holding AS eid med nær 78 prosent av Strøm Gundersen AS og AF Gruppen Holding AS med nær 15 prosent, i tillegg til flere minoritetseiere.

Opphav og kilder: Drammens Tidende

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078