23948sdkhjf

Kjører krokbil: Henriette fra Ålesund

MENNESKENE PÅ VEIEN
“Det trenger vi mer av i denne bransjen”

  • Sjåfør: Henriette Kipperberg Sunde
  • Bosted: Ålesund, Møre og Romsdal
  • Kjører: For det meste lokalt, men kan fort bli en tur over fjorden til forskjellige plasser.
  • Bil: Scania R520 2014 krokbil
  • Henriette har kjørt siden juni 2019, og jobber i dag for Paulsen Transport i Ålesund.
  • Instagram: @truckerhenni

“Pappa har nok litt skyld i at jeg ble interessert i lastebiler, da han kjørte lastebil for både Uhlens Transport og Waagan Transport før min tid. Jeg har hørt mange historier om turene og de forskjellige bilene. Og bilinteressen har også alltid vært tilstede, så det har nok vært en blanding av miljø og egeninteresse.

En dag kom jeg over et innlegg på facebook om et 19-ukers sjåførkurs i Kristiansund, og jeg søkte og kom inn. Jeg fikk meg jobb, og alt lå tilrette for å ta både C, CE og YSK. Jeg har ikke angret et sekund på det valget.

Det er så mye forskjellig kjøring og så mange flotte mennesker i dette yrket. Jeg har også møtt mange kvinnelige sjåfører og maskinførere her i området, men det er noe vi trenger mer av i denne bransjen.

Jeg er utrolig glad for alle de kjekke kundene, maskinførere og sjåfører som gjør dagen min enda bedre. I hverdagen er det de små utfordringene og gledene som gir meg en ekstra push til å gjøre jobben min litt bedre. Jobben og fritiden min går litt som hånd i hanske egentlig. Med bilinteresse blir det ofte skruing på veteranbilen, pjasking med båten eller shinings på Scanian.”

Du finner alle tidligere “MENNESKENE PÅ VEIEN” her...

Opphav og kilder: Tungt.no

KLIKK for alle artikler i Menneskene på veien.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094