23948sdkhjf

Han ble nærmest født inn i selskapet

Tore Crister Løkke tar 1. april over ledelsen etter Terje Bratberg i anleggsentreprenøren Tore Løkke AS på Fosen i Trøndelag.

Tore Crister Løkke tar 1. april over ledelsen etter Terje Bratberg i anleggsentreprenøren Tore Løkke AS på Fosen i Trøndelag. Tore Løkke AS utfører anleggsoppdrag over hele landet.

Tore Løkke AS:
Datterselskap av Veidekke (85 prosent)
Omsetter for 350 millioner kroner
120 ansatte
ISO-sertifisert
Drevet uten tap siden 1967
Holder til på Fosen i Trøndelag

Født inn i rollen

Tore Crister Løkke (30) er nærmest født inn i Tore Løkke AS siden det var hans far som startet bedriften i 1967. Tore Crister startet på full tid i firmaet som maskinførerlærling i 2008. Etter fullført teknisk fagskole i 2012 ble han anleggsleder, og de siste årene har han jobbet som prosjektleder for flere større infrastrukturprosjekter.

Inkluderende arbeidsform

- Jeg gleder meg til å bidra i en ny rolle i selskapet, og er ydmyk og motivert for å ta over stafettpinnen. Det viktigste for meg blir å ta vare på vår inkluderende arbeidsform samtidig som vi utvikler oss videre. Gjennom involvering av våre dyktige ansatte har vi skapt gode resultater i mange år, og det skal vi fortsette med. Jeg er samtidig glad for at Terje fortsetter som spesialrådgiver, han blir en viktig støttespiller for meg med sin brede kompetanse og lange erfaring, sier Tore Crister Løkke.

Terje Bratberg (65) har jobbet i Tore Løkke AS siden 1986, og har vært daglig leder siden januar 2018. Bratberg går nå over i en rolle som spesialrådgiver. – Jeg ønsket å trappe ned, og ser frem til å jobbe videre med prosjektstøtte og utvikling av nye prosjekter. Jeg er sikker på at Tore Crister er den beste til å overta ledelsen nå og ønsker han lykke til, sier Terje Bratberg.

Kilde: Pressemelding fra Veidekke/Tore Løkke AS

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079